Home > Agenda > stiri > Eminem s-a îndrăgostit de Rihanna

Eminem s-a îndrăgostit de Rihanna

Eminem vrea să fie iubitul Rihannei. Cel puțin așa susțin mai multe surse din jurul artistului. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu puțin timp când au înregistrat împreună piesa "Love the Way You Lie". Unul dintre prietenii rapperului a mărturisit că Eminem s-ar cupla cu Rihanna cât ai clipi din ochi dacă interpreta ar arăta că este interesată și că cei doi artiști sunt într-un continuu proces de comunicare, adică își dau mesaje și vorbesc zilnic la telefon. Din păcate pentru Eminem, Rihanna are deja un iubit, jucătorul de baseball Matt Kemp.

Åži bunica lui Eminem și-a dat cu părerea asupra acestui aspect. Ea a declarat că toate fetele, inclusiv Rihanna, îl iubesc pe rapper pentru că are niște ochi albaștri extrem de frumoși și un zâmbet cuceritor. Ea a mai adăugat că, deocamdată, Eminem nu are nevoie de o relație, ci ar trebui să se bucure de viață.

Articole asemanatoare
Eminem
Eminem răspunde criticilor aduse versurilor de pe noul lui album
Eminem
Eminem, piesă nouă, dar incomodă pentru victimele atacului cu bombă de la Manchester Arena
Rihanna
Cum se pregătește Rihanna pentru Valentine’s Day
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”

1 Response

  1. Feminem

    Puteti preciza si sursa in momentul in care publicatii asemenea aberatii? Va pot spune cu certitudine ca sunt speculatii ieftine. Ati putea mai bine sa scrieti altceva despre el, sunt un milion de alte lucruri despre care puteti scrie in momentul asta si care nu implica presupuneri.

Comenteaza acest articol

Eminem s-a îndrăgostit de Rihanna

by realitatea   1 min
1