Home > Agenda > stiri > Eminem s-a îndrăgostit de Rihanna

Eminem s-a îndrăgostit de Rihanna

Eminem vrea să fie iubitul Rihannei. Cel puțin așa susțin mai multe surse din jurul artistului. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu puțin timp când au înregistrat împreună piesa "Love the Way You Lie". Unul dintre prietenii rapperului a mărturisit că Eminem s-ar cupla cu Rihanna cât ai clipi din ochi dacă interpreta ar arăta că este interesată și că cei doi artiști sunt într-un continuu proces de comunicare, adică își dau mesaje și vorbesc zilnic la telefon. Din păcate pentru Eminem, Rihanna are deja un iubit, jucătorul de baseball Matt Kemp.

Åži bunica lui Eminem și-a dat cu părerea asupra acestui aspect. Ea a declarat că toate fetele, inclusiv Rihanna, îl iubesc pe rapper pentru că are niște ochi albaștri extrem de frumoși și un zâmbet cuceritor. Ea a mai adăugat că, deocamdată, Eminem nu are nevoie de o relație, ci ar trebui să se bucure de viață.

Articole asemanatoare
Rihanna
Rihanna renunță la muzică. Cântăreața are planuri uriașe!
metroul
Sunt milionari, dar circulă cu metroul. Ce vedete îl preferă în locul mașinilor scumpe?
Rihanna
Rihanna, din nou super sexy pe Internet! Cum își promovează noua colecție de lenjerie intimă
rihanna
Rihanna, gest disperat să-și salveze tatăl infectat cu COVID-19

1 Response

  1. Feminem

    Puteti preciza si sursa in momentul in care publicatii asemenea aberatii? Va pot spune cu certitudine ca sunt speculatii ieftine. Ati putea mai bine sa scrieti altceva despre el, sunt un milion de alte lucruri despre care puteti scrie in momentul asta si care nu implica presupuneri.

Comenteaza acest articol

Eminem s-a îndrăgostit de Rihanna

by realitatea   1 min
1