Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Emma Răducanu, mesaj în românește pentru fanii din România – VIDEO

Emma Răducanu este fără doar și poate senzația momentului, după ce a câștigat primul turneu de Grand Slam la doar 18 ani. Jucătoarea de tenis a reușit să devină campioană la US Open fără să piardă niciun set.

Sportiva cu origini românești a confirmat prezenţa la turneul de tenis Transylvania Open WTA250, turneu organizat la Cluj-Napoca, și a transmis un mesaj pentru fani, în care recunoaşte că este nerăbdătoare să se întoarcă în România.

Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem! Pa!.

Emma Răducanu

Până la Transylvania Open, Emma Răducanu va juca la Indian Wells, având perspectiva unui meci cu Simona Halep în turul al treilea. Apoi, întocmai ca Simo, merge la Kremlin Cup (Moscova) și la Transylvania Open (Cluj-Napoca, 25-31 octombrie).

De când a scris istorie la US Open, Emma Răducanu a fost invitată la cele mai importante evenimente din showbiz, inclusiv la Met Gala sau Royal Albert Hall, acolo unde a purtat o rochie argintie realizată de casa de modă Christian Dior şi s-a fotografiat lângă maşina agentului 007. De asemenea, a apărut în revista Vogue Marea Britanie şi a jucat tenis cu ducesa de Cambridge.

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Williams, cântăreața, s-a săturat să fie confundată cu Michelle Williams, actrița

Andreea Damian

Woody Allen, despre documentarul HBO: „O poveste nemiloasă înţesată cu minciuni”

Andreea Damian

Cum să-ți faci o manichiură franțuzească atunci când nu ai timp. Truc viral pe TikTok

Andreea Damian

Cum a fost aleasă piesa de intro din The Deuce 2, despre femeia anului obiectificată

Dora Constantinovici

Chanel și-a prezentat colecția Cruise 2021 pe Internet

Andreea Damian

4 remedii naturale ca să scapi rapid de mătreaţă

Andreea Damian

Scrie un comentariu