Home > Health > Emma Stone a trăit momente cumplite: „Am crezut că mor”

Emma Stone a trăit momente cumplite: „Am crezut că mor”

Emma Stone

Emma Stone a mărturisit în cadrul unui panel de discuții care s-a desfășurat recent la New York că se luptă cu anxietatea încă din copilărie, dezvăluind că a suferit primul atac de panică la numai șapte ani.

Actrița de 29 de ani, laureată cu premiul Oscar, a crezut că va muri. „După ce am terminat clasa întâi, înainte de a începe clasa a doua, am avut primul meu atac de panică”, a spus Stone. „A fost într-adevăr teribil și copleșitor”.

Eroina din „La La Land” a explicat că se afla în casa unei prietene și dintr-o dată era convinsă că locuința respectivă a început să ardă. „Stăteam în dormitorul ei și, evident, nu era niciun incendiu, dar eu credeam că voi muri”, a continuat Emma Stone. Vedeta americană suferise primul ei atac de panică. Din nefericire, scrie The Independent, actrița a mai trăit în următorii doi ani astfel de experiențe traumatizante.

Micuța Emma devenea paranoia și suferea de anxietate. Separarea de mama sa înrăutățea situația, determinându-i pe părinții ei s-o trimită la terapie. Emma Stone a fost diagnosticată cu tulburare de anxietate socială, diagnostic pe care l-a aflat mult mai târziu. Actrița îi este recunoscătoare mamei sale că i-a ascuns asta, pentru că în felul acesta a protejat-o de fapt.

Emma Stone recunoaște că nu a depășit 100% anxietatea, dar terapia și actoria o ajută să-și țină sub control tulburarea psihică.

 

Articole asemanatoare
Emma Stone și-a schimbat numele în cinstea Emmei Bunton – Baby Spice
Sofia Vergara, cea mai dorită femeie din lume – VEZI TOP 10

Comenteaza acest articol

Emma Stone a trăit momente cumplite: „Am crezut că mor”

by Andreea Damian   1 min
0