Home > Agenda > stiri > Emma Thompson: Audrey Hepburn nu avea talent

Emma Thompson: Audrey Hepburn nu avea talent

Emma Thompson este la fel de directă și tranșantă cum o cunoaștem dintotdeauna. Actrița scrie în momentul de față un scenariu pentru un remake al celebrului "My Fair Lady" din 1964. Prin urmare a văzut producția originală de mai multe ori, iar verdictul este unul extrem de dur: "Cred că Audrey Hepburn era extrem de delicată, dar, delicatețea fără inteligență devine ciudată. Ea chiar nu poate nici să cânte, nici să danseze. Sunt sigură că era o femeie încântătoare și poate, dacă aș fi cunoscut-o, mi-ar fi plăcut mai mult de ea".

Emma a pus succesul filmului pe seama geniului creatorilor filmului și nicidecum pe pe seama talentului lui Audrey. În plus ea a mai declarat că i se pare că personajul interpretat de Hepburn este, fără doar și paote, o sclavă sexuală. Rolul lui Audrey în remake-ul care va fi făcut în curând îi va reveni, cel mai probabil, Carey Mulligan, iar pentru cel al profesorului Henry Higgins se luptă Hugh Grant și Rupert Everett.

Articole asemanatoare
Emma Thompson
Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”
lady gaga
Oscar 2019. Lady Gaga a adus diamantul lui Audrey Hepburn pe covorul roșu
Emma Thompson
Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Comenteaza acest articol

Emma Thompson: Audrey Hepburn nu avea talent

by realitatea   1 min
0