Tabu
CULTURE Slider

Englezii au călărit unicorni gonflabili după victoria cu Tunisia

Echipa de fotbal a Angliei s-a distrat călărind câțiva unicorni gonflabili pentru a se relaxa după victoria din meciul cu Tunisia.

Echipa lui Gareth Southgate a câștigat luni în meciul cu Tunisia cu un scor de 2-1 și pentru a se relaxa și a sărbători victoria, fotbaliștii englezi au jucat basket, au tras de fiare și…într-un final, s-au bălăcit cu unicornii ca niște copii.

Cei mai fericiți de ieșirea la piscină au fost Jesse Lingard, Jordan Pickford, Harry Maguire și Jordan Henderson care au ieșit cu greu din apă după câteva tentative mai puțin reușite din partea lui Jesse Lingard de a încăleca pe un unicorn gonflabil. Portarul echipei, Pickford a preferat o plimbare calmă cu unicornul său în timp ce Maguire și Lingard au participat la un fel de întrecere călare pe făpturile mitice.

Lingard, Pickford și Harry Maguire călare pe unicorni

De altfel, în orașul Repino unde se află piscina la care au fost fotbaliștii englezi nu e foarte mare lucru de făcut, orășelul fiind unul calm și liniștit.

După victoria de luni cu Tunisia, Harry Kane, cel care a fost marcatorul ambelor goluri ale echipei din Marea Britanie a declarat: “Trebuie să le demonstrez criticilor că au greșit în privința carierei mele, vreau să-mi dovedesc ceea ce pot la un turneu major. Nu-mi pun deloc limite și încerc să ating nivelul lui Ronaldo și al lui Messi”

Harry Kane este de altfel primul jucător englez care reușește o “dublă” la Mondial de la Gary Lineker în 1990, 3-2 împotriva Camerunului. Următorul meci al Angliei va avea loc duminică, 24 iunie, împotriva Panama, de la ora 15:00.

ARTICOLE SIMILARE

Cum l-a sărbătorit Nadia Comăneci de ziua lui pe soțul Bart Conner

Tabu Tabu

Roxana Ciuhulescu pleacă de la ProTV!

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu