Tabu
Image default
LIFE & LOVEPEOPLESlider

Enrique Iglesias deține secretul relației perfecte: „Fac sex zilnic, la micul dejun”

Enrique Iglesias și fosta tenismenă Anna Kournikova nu au ajuns încă la altar, cel puțin asta susține cântărețul. Dar se iubesc ca-n prima zi. Relația lor durează de 17 ani și mulți se întreabă cum au reușit să supraviețuiască împreună atâta timp fără să fie căsătoriți. Altminteri, artistul a dat de înțeles că o viață sexuală activă este cheia succesului într-o relație.

Iar de când a devenit tătic de gemeni, în luna ianuarie a acestui an, se pare că Iglesias și Kournikova au parte de mai mult sex decât înainte. Cum reușesc, însăși latin-loverul de 43 de ani a explicat într-un interviu.

Enrique Iglesias a dat totul din casă și a făcut dezvăluire după dezvăluire. Întrebat cum stau el și partenera lui de viață la capitolul amoros, artistul a declarat, zâmbind, că face dragoste cu Anna în fiecare dimineață, la micul dejun.

În același interviu, starul internațional a confirmat că nu s-a căsătorit cu mama copiilor săi. „După atâta timp ne simțim ca și cum am fi căsătoriți. Dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc, poate, în viitor”, a spus cântărețul spaniol.

Într-un alt interviu, pentru The Sun, Iglesias a mai spus că el și Anna au atins punctul maxim în așternuturi și că se simt atrași unul de altul mai mult ca niciodată, de când au apărut copiii. „E mai mult sex acum. În niciun caz nu s-a rărit. Ca orice cuplu, mai trecem și noi prin perioade mai grele. Nu e tot timpul relația perfectă. Dar e perfect așa cum e! Mi se pare incredibilă ca femeie, să o văd cum s-a transformat într-o mamă fantastică”, a mai spus el.

ARTICOLE SIMILARE

Gene Spectaculoase: Descoperă Secretele unui Machiaj de Ochi Impresionant

Tabu Tabu

Premiile Grammy 2023: cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu

Andreea Damian

Rezultatele alarmante ale unui studiu privind consumul de iaurt

Andreea Damian

Omenirea și-a epuizat toate resursele naturale pentru 2019 și trăiește „pe credit”

Andreea Damian

Cum a apărut Emma Răducanu la premiera filmului „No Time To Die”

Andreea Damian

Trend alert: blazerul de inspirație androgină, cu croială overzise

Andreea Damian

Scrie un comentariu