Tabu
PEOPLESlider

Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară în public despre gemenii săi

Vestea că fermecătorul Enrique Iglesias și iubita lui, fosta tenismenă Anna Kournikova, au devenit părinți a luat prin surprindere ziarele din întreaga lume. Gemenii pe nume Nicholas și Lucy s-au născut în decembrie 2017, la Miami.

Cei doi, care au o relație de 16 ani, sunt vestiți pentru discreția legată de viață de cuplu, așa că nu a fost o surpriză că au reușit să țină secretă sarcina.

Enrique Iglesias a vorbit deschis despre gemenii săi pentru prima dată de când micuții au venit pe lume, într-un discurs emoționant din timpul unui concert care a avut loc, marți, în Budapesta.

Artistul în vârstă de 42 de ani nu și-a putut ascunde emoția în fața mulțimii adunate la concert și s-a adresat acesteia extrem de bucuros: „Am devenit tată acum 12 săptămâni și vă pot spune doar două lucruri: Îmi iubesc bebelușii. Îi iubesc foarte mult!”. Enrique Iglesias a continuat: „De fapt trei lucruri, îmi iubesc fata (făcând referire la partenera lui de viață) și sunt foarte bucuros că sunteți aici în seara asta!”.

Cuplul a postat pe Instagram în luna ianuarie două poze, în care au fost văzuți amândoi pentru prima dată alături de gemenii lor Nicholas și Lucy. Fotografiile au strâns peste 1 milion de aprecieri.

gemenii Enrique Iglesias

Enrique Iglesias și Anna Kournikova, de 36 de ani, s-au cunoscut în 2001, în timpul filmărilor pentru videoclipul piesei „Escape”.

ARTICOLE SIMILARE

De ce o urăște Camilla pe Kate. Cumplita rivalitate dintre cele două ducese

Andreea Damian

Războiul borșului, Ucraina: Nu v-a ajuns să furați Crimeea, vreți să ne furați și borșul

Dora Constantinovici

Cât de creativ a fost solistul Ștefan Bănică în izolare

Tabu Tabu

Licitație NYC ⎥ Prima ediție a operei lui Platon

Ciocîrlan

Bella Hadid, detronată! Ea este cea mai frumoasă femeie din lume, conform științei

Andreea Damian

DJ Fatboy Slim a remixat extrase din discursul Gretei Thunberg la ONU

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu