Home > Lifestyle > Era sau nu imbracata in calugarita IULIA cand a fost gasita?

Era sau nu imbracata in calugarita IULIA cand a fost gasita?

calugariteIULIA IONESCU  a fost preluată de poliţişti din gara Focşani şi este însoţită până la graniţa cu judeţul Buzău de către un echipaj al Poliţiei Rutiere. De acolo, ea urmează să fie preluată de alt echipaj de poliţie, care o va aduce la Bucureşti, a explicat subprefectul de Vrancea, Valentin Misăilă.

 Fata a fost identificată de angajatul CFR în jurul orei 17.15, într-un tren internaţional care venea de la Moscova şi mergea spre Sofia, a declarat pentru MEDIAFAX Alina Predescu, purtător de cuvânt la CFR Călători.

Ea a urcat în tren la Suceava şi călătorea cu bilet. Şeful de tren a anunţat Poliţia, iar poliţiştii au urcat în tren la Bacău şi au coborât cu adolescenta la Focşani.

Fata era îmbrăcată în veşmânt bisericesc, a mai spus Predescu.

Conform unor surse, tânăra şi-ar fi sunat mama în cursul zilei de sâmbătă, plângând, şi a rugat-o s-o ierte. Iulia i-ar mai fi spus mamei că se întoarce acasă din pelerinaj.

UPDATE 20.55 Iulia Ionescu este în custodia Poliţiei şi se îndreaptă către Bucureşti, a confirmat şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, în conferinţa de presă de la Poliţia Capitalei.

SRI i-a sprijinit pe anchetatori. Sâmbătă după-amiază, aceştia au stabilit că minora se afla în judeţul Suceava şi o echipă specializată au identificat-o. Din datele de până acum, minora nu a fost victima niciunei infracţiuni, a mai spus Petre Tobă.

Mama Iuliei a discutat telefonic inclusiv cu vicepremierul Gabriel Oprea, care a informat-o despre faptul că fata a fost găsită.

Fata a colaborat imediat cu poliţiştii, din echipa de anchetatori care s-a deplasat în Suceava făcând parte şi ofiţeri femei. “Fetiţa abia aştepta să se întoarcă acasă”, a mai spus Tobă.

Şeful Poliţiei Române neagă că Iulia ar fi fost îmbrăcată în haine călugăreşti, ea fiind îmbrăcată în hainele în care a plecat de acasă. De asemenea, Tobă mai spune că nu un anagajat al CFR a găsit-o pe Iulia, ci poliţişti aflaţi în tren.

Articole asemanatoare
Kate Moss se călugărește?

Loading...

Comenteaza acest articol

Era sau nu imbracata in calugarita IULIA cand a fost gasita?

by   1 min
0