Home > Lifestyle > Stiri > Eroi pe marele ecran, eroi şi în viaţa de zi cu zi. 12 vedete care au salvat vieţi.

Eroi pe marele ecran, eroi şi în viaţa de zi cu zi. 12 vedete care au salvat vieţi.

Săptămâna trecută am avut o ştire despre Zoe Saldana care a ajutat o bătrână rănită în urma unui accident rutier. Saldana nu este, însă, singura vedetă de la Hollywood care a dat dovadă de sânge rece în situaţii dramatice. De-a lungul anilor, staruri de primă mână din cetatea filmului au salvat vieţi omeneşti sau au intervenit în situaţii dramatice pe care le-au calmat cât ai clipi.

Sofia Vergara a ajutat o femeie care a leşinat în faţa hotelului Bellagio din Las Vegas, la ora 3 dimineaţa chiar în ajunul anului nou. Sofia, care a făcut câteva cursuri de prim ajutor, i-a luat pulsul femeii, a trezit-o pe aceasta şi a stat alături de ea până a sosit ambulanţa.

Arnold Schwarzenegger a salvat un bărbat de la înec în Hawaii. Victima nu mai putea să înoate din cauza unor crampe musculare.

Tom Cruise a fost erou de două ori. În 1996 a fost martorul unui accident al cărui vinovat a fugit de la locul faptei. Tom a avut grijă de femeia accidentată pâna la venirea ambulanţei şi i-a plătit acesteia îngrijirile medicale în valoare de 7.000 de dolari pentru că ea nu avea asigurare medicală. În 1997 el era cu yacht-ul personal într-un port când a observat că o barcă cu cinci persoane s-a răsturnat şi scufundat în larg. Tom s-a dus cu yacht-ul şi i-a salvat pe toţi.

În 2005 Sean Penn a salvat aproape 40 de persoane rămase blocate în casele lor în timpul inundaţiilor provocate de Uraganul Katrina în New Orleans. În 2010 el a scos cu mâinile goale două persoane prinse sub dărâmături în urma cutremurului devastator din Haiti.

În 2000, Harrison Ford, care are licenţă de pilot, a salvat două turiste aflate într-o zonă muntoasă după ce una dintre acestea se îmbolnăvise, iar în 2001 a salvat un băiat care se pierduse în Parcul Yellowstone.

Channing Tatum se ducea într-o zi liniştit la un interviu când a văzut o femeie care încerca să scoată o maşină de pe o rampă. Din maşină ieşea fum, iar pe bancheta din spate se afla un copil. Channing a sărit din maşina lui, i-a scos pe cei doi din maşina fumegândă şi a plătit costurile reparaţiilor ulterioare.

Garth Brooks se afla acum câţiva ani într-o zonă din SUA unde incendiile de pădure făceau ravagii. Cântăreţul de muzică country a salvat atunci doi fraţi a căror casă s eafla în calea focului.

Vin Diesel poate fi considerat cel mai curajos erou celebru. El a salvat doi copii dintr-o maşină care era cuprinsă de flăcări.

Demi Moore a salvat vieţile a doi tineri care voiau să se sinucidă. Actriţa a aflat că cei doi voiau să îşi pună capăt zilelor, i-a contactat pe Twitter şi, după o lungă conversaţie, i-a convins să caute ajutor de specialitate.

Fapta eroică a lui Kate Winslet este cunoscută în toată lumea. Actriţa a salvat-o de la moarte pe mama lui Sir Richard Branson dintr-un incediu care a mistuit reşedinţa acestuia de vacanţă.

Ryan Gossling a oprit o bătaie de stradă extrem de violentă izbucnită între un vânzător ambulant şi un client. Nu se ştie dacă a salvat vreo viaţă, dar gestul lui merita menţionat pentru că este vorba de EL.

Rapperul T.I. a convins un bărbat să nu se sinucidă. “Sinucigaşul” voia să sără de pe acoperişul clădirii în care locuia rapperul, dar T.I. s-a înregistrat spunând un discurs motivaţional şi l-a convins pe bărbat să nu mai comită gestul fatal.

Articole asemanatoare
Cardi B
Cardi B se alătură distribuției din Fast & Furious 9
demi moore
Demi Moore, apariție nud pe coperta unei reviste, la 56 de ani
Sofia Vergara
Sofia Vergara lansează lenjerie modelatoare pentru plinuțe
Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi

Comenteaza acest articol

Eroi pe marele ecran, eroi şi în viaţa de zi cu zi. 12 vedete care au salvat vieţi.

by realitatea   2 min
0