Tabu
Image default
lifestyle

Eroi pe marele ecran, eroi şi în viaţa de zi cu zi. 12 vedete care au salvat vieţi.

Săptămâna trecută am avut o ştire despre Zoe Saldana care a ajutat o bătrână rănită în urma unui accident rutier. Saldana nu este, însă, singura vedetă de la Hollywood care a dat dovadă de sânge rece în situaţii dramatice. De-a lungul anilor, staruri de primă mână din cetatea filmului au salvat vieţi omeneşti sau au intervenit în situaţii dramatice pe care le-au calmat cât ai clipi.

Sofia Vergara a ajutat o femeie care a leşinat în faţa hotelului Bellagio din Las Vegas, la ora 3 dimineaţa chiar în ajunul anului nou. Sofia, care a făcut câteva cursuri de prim ajutor, i-a luat pulsul femeii, a trezit-o pe aceasta şi a stat alături de ea până a sosit ambulanţa.

Arnold Schwarzenegger a salvat un bărbat de la înec în Hawaii. Victima nu mai putea să înoate din cauza unor crampe musculare.

Tom Cruise a fost erou de două ori. În 1996 a fost martorul unui accident al cărui vinovat a fugit de la locul faptei. Tom a avut grijă de femeia accidentată pâna la venirea ambulanţei şi i-a plătit acesteia îngrijirile medicale în valoare de 7.000 de dolari pentru că ea nu avea asigurare medicală. În 1997 el era cu yacht-ul personal într-un port când a observat că o barcă cu cinci persoane s-a răsturnat şi scufundat în larg. Tom s-a dus cu yacht-ul şi i-a salvat pe toţi.

În 2005 Sean Penn a salvat aproape 40 de persoane rămase blocate în casele lor în timpul inundaţiilor provocate de Uraganul Katrina în New Orleans. În 2010 el a scos cu mâinile goale două persoane prinse sub dărâmături în urma cutremurului devastator din Haiti.

În 2000, Harrison Ford, care are licenţă de pilot, a salvat două turiste aflate într-o zonă muntoasă după ce una dintre acestea se îmbolnăvise, iar în 2001 a salvat un băiat care se pierduse în Parcul Yellowstone.

Channing Tatum se ducea într-o zi liniştit la un interviu când a văzut o femeie care încerca să scoată o maşină de pe o rampă. Din maşină ieşea fum, iar pe bancheta din spate se afla un copil. Channing a sărit din maşina lui, i-a scos pe cei doi din maşina fumegândă şi a plătit costurile reparaţiilor ulterioare.

Garth Brooks se afla acum câţiva ani într-o zonă din SUA unde incendiile de pădure făceau ravagii. Cântăreţul de muzică country a salvat atunci doi fraţi a căror casă s eafla în calea focului.

Vin Diesel poate fi considerat cel mai curajos erou celebru. El a salvat doi copii dintr-o maşină care era cuprinsă de flăcări.

Demi Moore a salvat vieţile a doi tineri care voiau să se sinucidă. Actriţa a aflat că cei doi voiau să îşi pună capăt zilelor, i-a contactat pe Twitter şi, după o lungă conversaţie, i-a convins să caute ajutor de specialitate.

Fapta eroică a lui Kate Winslet este cunoscută în toată lumea. Actriţa a salvat-o de la moarte pe mama lui Sir Richard Branson dintr-un incediu care a mistuit reşedinţa acestuia de vacanţă.

Ryan Gossling a oprit o bătaie de stradă extrem de violentă izbucnită între un vânzător ambulant şi un client. Nu se ştie dacă a salvat vreo viaţă, dar gestul lui merita menţionat pentru că este vorba de EL.

Rapperul T.I. a convins un bărbat să nu se sinucidă. “Sinucigaşul” voia să sără de pe acoperişul clădirii în care locuia rapperul, dar T.I. s-a înregistrat spunând un discurs motivaţional şi l-a convins pe bărbat să nu mai comită gestul fatal.

ARTICOLE SIMILARE

Ce cred specialiştii despre persoanele care își fac selfie la sala de fitness

Andreea Damian

AVRIL LAVIGNE – o schimbare de look extrem de sexy (VIDEO)

UNITER îşi anunţă nominalizările pe 2012

Tabu de octombrie: Arta contemporană merge la Craiova

realitatea

MTV Music Awards 2011 – Lady Gaga are cele mai multe nominalizări

realitatea

Ciorba de burta pentru mofturoase! FOTO-Reteta de la Adriana Parissi: CIORBA DE BURTA …fara burta!

Scrie un comentariu