Home > Lifestyle > Erorile noastre de zi cu zi

Erorile noastre de zi cu zi

Adeseori stai pe YouTube, te plimbi din clip în clip. şi râzi de ce vezi. Dar rareori mi s-a întâmplat să mă regăsesc atât de complet ca în filmuleţul ăsta, povestea celor mai frecvente acte ratate pe care le facem regulat şi cu asiduitate. Priviţi şi bucuraţi-vă.

Pe lângă astea, mie mi se întâmplă frecvent următoarele:
-cojesc un fruct, să-l mănânc. Ajung la coş şi arunc ce am în mâna cu fructul, nu în cea cu cojile, apoi mă înjur singură.
-îmi tai o felie de caşcaval, apoi pun relaxată cuţitul în frigider şi brânza în chiuvetă.
-bag rufe în maşina de spălat şi apăs ON. Apoi îmi amintesc că uitasem să pun detergent. Sau, dacă nu uit să pun detergent, apăs Play şi mă duc să scriu. Mă mir de ce e linişte. Şi mă prind după ce văd priza goală.
-intru în baie şi iau şi o carte, să petrec agreabil un timp destul de plicticos al existenţei noastre. Dar cartea mă fură şi, la final, constat că am domnit îndelung şi fericit, ca Ştefan cel Mare şi Sfânt.
-deschid dulapul cu haine, probez 10.000 de chestii, toate mă fac, evident, să par grasă – că nu sunt! – şi mă rezum la a 10.001-a, care desigur că mă face să par grasă, dar era în fundul dulapului şi uitasem c-o am. Înghesui restul bulendrelor înapoi şi închid dulapul. În timp ce mă dau cu fond de ten, dulapul glăsuieşte timid: “Miauuuu?!!!!”

Voi ce erori de zi cu zi faceţi?

Articole asemanatoare
Youtube
Youtube dezvăluie cele mai vizionate clipuri muzicale în 2019
Youtube
Campania de plantare a copacilor de pe YouTube a strâns peste 8 mil. $ în mai puțin de o săptămână
youtube
Cum face bani YouTube din videoclipuri false despre vindecarea cancerului
YouTube amendat cu 170 milioane de dolari în SUA pentru încălcarea confidențialității copiilor

7 Responses

  1. Alex

    Sau când e dimineață, te trezești buimac, că ai stat până târziu și mergi relaxat în bucătărie și te piși în coșul de gunoi. Dar îți dai seama că-i coșul de gunoi când nu ai de unde să tragi apa.

    1. lorena

      În ce sens misogină? Cu ce discriminezi femeile dacă o faci cu şi în propriul coş de gunoi, în intimitatea propriului domiţil?

Comenteaza acest articol

Erorile noastre de zi cu zi

by   1 min
7