Tabu
Image default
lifestyle

Eticheta contează

Ce are rol absolut indispensabil in moda dar totusi incepe sa devina un business nerentabil? Raspuns: eticheta textila! "Buturuga mica, in cazul nostru piata de etichete, nu rastoarna, dar poate trage in jos carul mare, adica piata de confectii”, exprima plastic Marius Dumitrescu, directorul de vanzari al filialei din Romania a producatorului american de etichete Avery Dennison, ceea ce se intampla acum in industria de profil, privind tinta la etichetele de pe perete – singurul indiciu din birou ce tradeaza vizibil obiectul de activitate al companiei.

Ce vrea sa spuna de fapt? “Cel putin teoretic, avem avantajul ca, la un moment dat, daca partenerii au depasit termenul de plata acordat, poti sa-i blochezi. Nu le mai dam etichete pana nu platesc”, explica el modalitatea prin care buturuga mica – industria de etichete – poate sa traga in jos, sau macar sa incetineasca, marele car al productiei de confectii.

Cu alte cuvinte, de fabricarea etichetelor – singurul mijloc de a afla informatii despre pret, producator, materialul de fabricatie sau instructiunile de intretinere –, un accesoriu obligatoriu, depinde mai departe lucrarea propriu-zisa a hainelor. Insa proverbul este valabil, oarecum, si in sens invers. Cum? Cititi mai multe detalii in ultimul numar al MONEY EXPRESS. (de Ileana Ilie) 

ARTICOLE SIMILARE

Robbie Williams s-a dezbrăcat din nou – VIDEO

realitatea

Premierele lunii

realitatea

Obama în variantă graffiti costă 100.000 de lire sterline

realitatea

Ghici cine se plimbă pe străzile Londrei

realitatea

Kelis, în război cu PETA

realitatea

Cele mai neobișnuite ipostaze în care au fost surprinse celebritățile de la Hollywood în 2008

realitatea

Scrie un comentariu