Home > Lifestyle > Eugenia Şerban, cu ochii în lacrimi: «A venit momentul să-mi extirp ambii sâni!»

Eugenia Şerban, cu ochii în lacrimi: «A venit momentul să-mi extirp ambii sâni!»

Coşmarul Eugeniei Şerban a început imediat după ce s-a hotărât să renunţe la bustul siliconat. O banală operaţie de scoatere a implanturilor, pe care şi le pusese după ce a născut, a avut consecinţe groaznice. Sânii i s-au necrozat, iar singura ei şansă de a se salva este să facă masectomie.

“Medicul care m-a operat este român. Este celebru. Nu am avut niciodată intenţia de a-i face rău şi a-i denigra imaginea, deşi am toate motivele să o fac. Am aşteptat măcar un telefon de la el. A ştiut de la bun început ce se întâmplă cu mine.

Eu am avut necroză deschisă, iar timp de trei luni am avut pansamente. Am rămas fără mamelon în urma acestei necroze. Am rămas cu tumori. Nu sunt canceroase, însă ar putea deveni. Este dureros pentru orice femeie, nu doar pentru mine. Este un handicap fizic în faţa unui bărbat. Am ales o clinică din Turcia ca să nu mai păţesc vreo nenorocire. Medicii de aici nu-şi asumă răspunderea. Am decis că a venit acel moment, o să-mi extirp sânii”, a spus actriţa cu lacrimi în ochi la Pro Tv.

Articole asemanatoare
Viata dupa mastectomie – Un proiect fotografic despre curaj si frumusete
DRAMA! Actrita EUGENIA SERBAN risca sa ramana fara sani! AFLA de ce!
Sânii Angelinei Jolie – Curaj sau marketing?
FOTOGRAFIILE cu mastectomie cenzurate de Facebook!

Comenteaza acest articol

Eugenia Şerban, cu ochii în lacrimi: «A venit momentul să-mi extirp ambii sâni!»

by   1 min
0