Tabu
Image default
LIFESTYLE

DRAMA! Actrita EUGENIA SERBAN risca sa ramana fara sani! AFLA de ce!

A fost una dintre cele mai sexy aparitii feminine de la sfarsitul anilor 90, dar acum traieste o drama, platind un pret imens pentru frumusetea obtinuta artificial. Actrita Eugenia Serban era bruneta fatala care aparea in filme precum ‘Dulcea sauna a mortii” (2003) de Andrei Blaier, in care a jucat o faimoasa scena de amor lesbian cu Irina Movila.

De şase ani, actriţa Eugenia Şerban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. O banală operaţie de scoatere a silicoanelor, pe care şi le implantase după ce a născut, a avut consecinţe groaznice. Sânii i s-au necrozat, iar singura ei şansă de a se salva este să facă mastectomie.
La câţiva ani după ce a devenit mamă, Eugenia Şerban, una dintre cele mai frumoase actriţe românce, şi-a făcut implant de silicoane la o clinică din Italia.
„Aveam cam 29 de ani. După o naştere, sânii se mai lasă, de aceea, am apelat la chirurgia estetică”, a explicat actriţa.
Vedeta a fost foarte încântată de rezultatele obţinute în urma intervenţiei de mărire a bustului. Odată cu înaintarea în vârstă, însă, a luat în greutate, iar sânii şi-au mărit volumul exagerat.
Atunci, a hotărât să-şi scoată silicoanele, o decizie care i-a distrus viaţa. Asta se întâmpla în urmă cu aproximativ şase ani. „Silicoanele erau perfecte. Puteam să le mai ţin încă 20 de ani. Când m-am operat, eram foarte slabă. Mai târziu, după ce am pus pe mine nişte kilograme, aveam sânii foarte voluminoşi, mă făceau să par prea masivă pe micul ecran şi am făcut o operaţie pentru scoaterea silicoanelor”, a povestit Eugenia Şerban, în emisiunea „Conferinţa de presă”, de la Antena 2. Intervenţia de înlăturare a silicoanelor a fost efectuată într-o clinică privată din Bucureşti. După această operaţie, au apărut problemele grave de sănătate pe care le are şi în ziua de azi: dureri insuportabile, asociate cu necrozarea sânilor într-un ritm galopant. „La unul dintre sâni, necroza este totală, iar la celălalt, pe jumătate. Singura soluţie este să suport o operaţie prin care trece o femeie cu cancer la sân. Trebuie eliminat tot ţesutul afectat, apoi pusă proteză mamară”, a mărturisit actriţa.

Deşi drama pe care o trăieşte o macină psihic zi de zi, actriţa nu intenţionează să-i ceară socoteală medicului estetician care a nenorocit-o. O persoană discretă, Eugenia Şerban spune că nu se simte în stare să ducă un asemenea război. „Ce aş câştiga? Îmi dă cineva înapoi sănătatea şi liniştea?”.

Născută la 13 noiembrie 1969, Eugenia Şerban a fost între 1998-1990 actriţă la Teatrul de Stat din Turda, apoi a ajuns la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucureşti (1996-1998) şi ulterior la teatrul “Excelsior”.
Din 1990 a intrat în televiziune datorita producătorului Nicky Modreanu, iniţial la TVR 1, unde a prezentat primul Videomagazin duminical.
În 2003 se angajează profesor de mişcare şi estetică teatrală (dicţie) la o companie privată de manechine, „Blu models”. În 2003, este numită Consilier de imagine al Ministerului Agriculturii şi al A.D.S. La Acasă Tv a interpretat roluri în seriale de televiziune ca „Iubire ca-n filme”, „Inimă de ţigan”, „La Bloc” etc. Are un fiu, Lorans, elev la liceu, care vrea să devină actor.
Mai multe detalii pe www.click.ro!

ARTICOLE SIMILARE

O altă cântăreaţă şi-a ASCUNS SARCINA! Peste două luni va naşte…

Se stiu deja! Iata CASTIGATORII finalei ROMANII AU TALENT

După alerta produselor congelate cu listeria, sunt retrase și merele verzi cu pesticid de la Lidl

Dora Constantinovici

Cum arata sotia lui Costi Mocanu de la PRO TV

Cea mai proaspata cafea din Romania, lansata de Strauss

realitatea

Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra

realitatea

Scrie un comentariu