Tabu
Image default
PEOPLESlider

Eugenia Șerban, schimbare uimitoare de look, după ce a învins cancerul

Eugenia Șerban se bucură din plin de viață, după ce a învins cancerul. Îndrăgita actriță a mărturisit recent, într-o emisiune, că și-a recăpătat energia și pofta de a se implica în proiecte.

Artista se află într-o formă excepțională și are o stare de spirit bună. A apelat la o schimbare de look și și-a vopsit părul într-o nuanță îndrăzneață care îi scoate în evidență trăsăturile.

„Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea”, a dezvăluit actrița, invitată la „Vorbește lumea”.

Eugenia nu este de părere că lupta cu cancerul a reprezentat o lecție din care a avut ceva de învățat, ci doar o încercare din care a reușit să iasă victorioasă. De altfel, nu învinuiește providența pentru cele petrecute și a subliniat că nu a devenit mai credincioasă în urma experienței traumatizante.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eugenia Serban (@serban_eugenia)

Pe de altă parte, recunoaște că boala a determinat-o să fie mai înțelegătoare și să facă pace cu propria persoană. „M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a povestit Eugenia.

ARTICOLE SIMILARE

Când trebuie să folosești șamponul de clarificare

Andreea Damian

Tot ce trebuie să știi despre SAGA Festival. Când începe, ce artiști urcă pe scenă și cât costă biletele

Andreea Damian

Adi Sână, gest romantic pentru soția sa de mărțișor! Însă ce au pățit cei doi la aeroport e incredibil

Tabu Tabu

Ministrul Culturii, declarație controversată după numirea Irinei Rimes ca ambasador pentru Ziua Brâncuși

Andreea Damian

Dani Oțil s-a însurat în secret. Primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Critics Choice Awards: 12 nominalizări pentru „Mank”. Netflix scrie istorie

Andreea Damian

Scrie un comentariu