Home > Agenda > Eurovision 2018: un bărbat a urcat pe scenă și a confiscat microfonul artistei britanice SuRie

Eurovision 2018: un bărbat a urcat pe scenă și a confiscat microfonul artistei britanice SuRie

Un bărbat din public a urcat pe scenă chiar atunci când artista britanică SuRie interpreta prima piesă din programul Eurovision din Lisabona, sâmbătă.

Bărbatul a reușit să urce pe scenă cu ajutorul unui corridor destinat camerelor de filmare, apoi a traversat un pod îngust și a întrerupt Storm – piesa cântată de SuRie smulgându-i acesteia microfonul din mână. Imediat după întâmplare, omul a fost luat pe sus de către forțele de ordine și interogat. Bărbatul avea un rucsac și ar fi spus la microfon: “Naziștilor din presa britanică, cerem libertate!”

După ce bărbatul a fost târât de pe scenă, SuRie și-a continuat reperezentația. Cercetările ulterioare au arătat că același bărbat ar fi urcat cu forța și pe scena Premiilor Naționale ale Televiziunii de anul acesta din Marea Britanie dar și pe scena show-ului The Voice. Organizatorii i-au oferit cântăreței SuRie șansa de a cânta din nou piesa dar aceasta a refuzat.

Ea a scris pe contul său de Twitter, sâmbătă, după incident: „Întotdeauna am spus că orice se poate întâmpla la Eurovision…” A doua zi, duminică, SuRie a spus că se bucură că agentul care a intervenit și l-a coborât pe bărbatul cu rucsac de pe scenă este bine și a felicitat-o pe câștigătoarea concursului Eurovision, Netta Barzilai din Israel.

Netta Barzilai a câștigat concursul cu piesa Toy adunând 520 de puncte și întreaga ei țară s-a bucurat, oamenii au ieșit pe străzi să sărbătorească victoria. Inclusiv primul ministru al Israelului, Benjamin Netayahu care a imitat faimosul dans al găinii performat de cântăreață pe scenă și a anunțat că anul viitor Eurovizionul va fi organizat în Ierusalim.


4 Responses

 1. anonim

  eurovision ar trebui! sa fie doar un concurs eveniment de muzica! nu politica! nu alte rahaturi! dar numai este ce a fost! cam demult timp!

 2. anonim

  din 1956 si pana in 2013 maxim concursul parea destul de ok! asta pana in 2014! cand politica si-a intrat in drepturi! nu inteleg in nici un fel de ce se abordeaza asa de mult! politica in acest concurs eveniment muzical si in ce scop! nimeni nu stie! si nici nu se va sti vreodata adevarul!

 3. anonim

  bai cand te gandesti la eurovision! automat stii ca trebuie sa castige un reprezentant de valoare! o piesa de valoare! dar acest lucru numai exista in prezent! s-a pierdut din pacate spiritul! respectul! demnitatea! acestei competitii! de mare valoare!

 4. anonim

  eurovisionul! astazi! e cam ca la bac! numai ca acolo daca l-ai picat! nu il mai dai a doua oara! numai ai aceasta posibilitate! ori este cam ca la desenele alea cu mutley si dastardley! wacky races! eurovisionul! este ca o cursa de masini! mergi cu masina ce mergi! dar faci pana! si asta este naspa nasol! ca numai poti face nimic! cazi intr-o groapa! te blochezi in nisip! noroi! pamant! petrol! motorina! gaz! ala esti! numai te scoate nimeni! eu asa imi imaginez eurovisionul!

Comenteaza acest articol

Eurovision 2018: un bărbat a urcat pe scenă și a confiscat microfonul artistei britanice SuRie

by realitatea   1 min
4