Tabu
PEOPLESlider

Eurovision 2023. Ce a purtat Theodor Andrei la ceremonia de deschidere

Eurovision Song Contest 2023 a început oficial, la Liverpool, cu ceremonia de deschidere de duminică, 7 mai. 

Reprezentanții celor 37 de ţări participante au defilat pe covorul turcoaz, la Muzeul Walker Art Gallery din Liverpool, și au răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la eveniment. Artiștii,

Theodor Andrei a purtat o ținută alcătuită dintr-un sacou din material tip animal print şi pantaloni scurţi, accesorizată cu perle şi metal. Reprezentantul ţării noastre este foarte bine primit de întreaga comunitate mass media şi mereu întâmpinat cu bucurie de fani, aşa cum s-a întâmplat pe parcursul întregii perioade de pregătire şi repetiţii din Liverpool, se arată într-un comunicat transmis de TVR.

Imagine

„Tot ceea ce trăiesc acum este un vis devenit realitate. Momentul cu care voi reprezenta România la Eurovision are o valoare conceptuală în care întâlnim o latură a poveştii diferită faţă de cea din Finala Selecţiei Naţionale. Dat fiind faptul că piesa prezintă această luptă între raţiune şi instinct şi este un rău necesar la care mă întorc indiferent de cât de tare mă afectează, eu sunt portretizat captiv, zbătându-mă, arzând prin toţi porii pentru această iubire, care rămâne doar ca o urmă în sufletul meu – totul înconjurat de energia de Rock’N’Roll.

Ca orice iubire de genul acesta – începe încet şi apoi devine un carusel emoţional care te ridică peste nori şi te lasă să cazi până te zdrobeşti. Dragostea e răspunsul la orice întrebare. Dragostea poate fi pentru oricine şi orice. Vă mulţumesc din suflet, vă iubesc în egală măsura pe toţi! Iubiţi liber! Make love not war“, a declarat cântărețul.

Theodor Andrei va intra în concurs din poziția a treia, în cea de-a doua semifinală Eurovision 2023, în data de 11 mai.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Sorin Onisor – Maroc

realitatea

Ce surprize a avut Andreea Mantea de ziua ei

Tabu Tabu

Iuliana Marciuc eveniment special pentru lansarea unei cărți

Tabu Tabu

Kate Upton a fost desemnată cea mai sexy femeie de pe planetă

Andreea Damian

Directorul Amazon obligat de angajați să lupte împotriva schimbărilor climatice

realitatea

Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial

Andreea Damian

Scrie un comentariu