Tabu
PEOPLE

Eva Longoria îl sprijină pe Sacha Jafri în cea mai ambițioasă campanii umanitară din istorie

Susținută de peste 100 de celebrități de prim rang, printre care Eva Longoria, unul dintre cei mai poulari artiști din lumea, Sacha Jafri, plănuiește să strângă peste 30 de milioane de dolari pentru a se conecta cu un miliard de oameni din toată lumea prin intermediul artei, această fiind una dintre cele mai ambițioase campanii umanitare din istorie.


„Inspirat de umanitate – Să pictăm lumea într-o culoare diferită” e o operă de artă revoluționară care va strânge milioane de dolari pentru sănătate, educație și conectare în cele mai sărace și nevoiașe zone ale lumii. Din cauza pandemiei de Covid-19, Sacha Jafri se află din luna martie în carantină, la Atlantis – The Palm, și a profitat de această perioadă pentru a crea pictură „Călătoria umanității”, care va doborî toate recordurile


• Proiectul este susținut de peste 100 de personalități influente din întreaga lume • Printre partenerii caritabili ai proiectului se numără UNICEF, UNESCO, Fundația Global Gift, Dubai Cares, precum și Guvernul Emiratelor Arabe Unite • Spectaculoasa operă de artă a lui Jafri va fi prezentată inițial la Atlantis – The Palm, urmând apoi să-și înceapă turul prin cele mai emblematice obiective turistice și culturale ale Emiratelor Arabe Unite și ale lumii • Acest proiect ambițios va doborî Recordul Mondial Guinness pentru cea mai mare pictură creată vreodată pe pânză, descrisă oficial de Guinness că fiind: „Cea mai mare operă de artă pe pânză” din lume.
Cu sprijinul Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), a Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) și împreună cu Fundația Global Gift, Atlantis – The Palm, Dubai Cares și Guvernul Emiratelor Arabe Unite, artistul și filantropul Sacha Jafri lansează o inițiativă globală intitulată „Inspirat de umanitate”. Creația revoluționară a lui Jafri, „cea mai mare pictură din lume creată pe pânză”, este realizată în parteneriat cu Guinness World Records, care va certifica opera de artă ca fiind „Cea mai mare operă de artă pe pânză” din lume. Inițiativa caritabilă, al cărei obiectiv este să strângă peste 30 de milioane de dolari pentru a conecta peste 1 miliard de oameni din întreaga lume, pornește de la viziunea lui Sacha de a conecta oamenii în perioada de după pandemia de COVID-19, pentru a combate impactul devastator al virusului asupra copiilor și tinerilor. Proiectul va duce Internetul în cele mai izolate și cele mai îndepărtate regiuni ale planetelor, unde se află cele mai nevoiașe comunități, care sunt decimate de pandemia de COVID-19.


Acest proiect unic în lume este susținut de peste 100 de personalități influențe din întreaga lume, printre care se numără: Eva Longoria, Deepak Chopra, Brooklyn Beckham, Fabian etc. Toate cele 100 de personalități i s-au alăturat lui Sacha de la distanță, din carantină, trimițând mesaje puternice de susținere – și încurajând restul lumii să se implic

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Roxen, reprezentanta României la Eurovision

Tabu Tabu

Dalida din Las Fierbinți a născut de Revelion. Ce a transmis actrița Ecaterina Ladin

Andreea Damian

Mesajul dur al Ilenei Badiu, vedeta căsătorită cu un medic din prima linie

Tabu Tabu

Doliu în lumea teatrului: Draga Olteanu Matei a murit

Andreea Damian

Gal Gadot, în rolul unei eroine poloneze care a salvat mii de copii evrei în timpul Holocaustului

Andreea Damian

Ce motive de fericire are Andreea Mantea

Tabu Tabu

Scrie un comentariu