Home > Slider > Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

eva longoria

Actriţa Eva Longoria, binecunoscută din serialul de succes „Neveste disperate”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, din Los Angeles, într-o ceremonie care a celebrat comunitatea latino.

„Reprezentarea contează. Deci, de fiecare dată când un artist latino soseşte pe Walk of Fame, este un nou câştig pentru comunitate”, a declarat vedeta în vârstă de 43 de ani.

La ceremonie a participat şi soţul Evei Longoria, fostul preşedinte al Televisa, Jose Baston. La eveniment au mai participat Ricky Martin, Victoria Beckham, Felicity Huffman şi Anna Faris.

Eva Longoria e născută în Texas, dar care provine dintr-o familie mexicană. Aceasta urmează să nască în luna mai primul ei copil, un băiețel.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate”, pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani.

Eva Longoria a mai jucat în filme precum „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body” (2008) şi „For Greater Glory: The True Story of Cristiada” (2012). De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011). În perioada 2015 – 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC „Telenovela” şi a fost producător executiv pentru serialul „Devious Maids”.

Cel mai nou film al actriţei este comedia romantică „Overboard”, care va fi lansată pe marile ecrane luna viitoare.

 

Articole asemanatoare
Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO
Actriţa Eva Longoria şi-a SCHIMBAT LOOK-UL! Pare mult MAI TÂNĂRĂ!
Si Eva Longoria intr-o rochie de Maria Lucia Hohan! FOTO
ACTORII plătiţi cel mai bine – Top Forbes: Kristen Stewart şi Leonardo Di Caprio

Loading...

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

by Andreea Damian   1 min
1