Home > Slider > Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

eva longoria

Actriţa Eva Longoria, binecunoscută din serialul de succes „Neveste disperate”, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, din Los Angeles, într-o ceremonie care a celebrat comunitatea latino.

„Reprezentarea contează. Deci, de fiecare dată când un artist latino soseşte pe Walk of Fame, este un nou câştig pentru comunitate”, a declarat vedeta în vârstă de 43 de ani.

La ceremonie a participat şi soţul Evei Longoria, fostul preşedinte al Televisa, Jose Baston. La eveniment au mai participat Ricky Martin, Victoria Beckham, Felicity Huffman şi Anna Faris.

Eva Longoria e născută în Texas, dar care provine dintr-o familie mexicană. Aceasta urmează să nască în luna mai primul ei copil, un băiețel.

Eva Longoria a devenit celebră graţie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune „Neveste disperate”, pentru care a obţinut nominalizări la Globurile de Aur şi premiile Sindicatului actorilor americani.

Eva Longoria a mai jucat în filme precum „Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body” (2008) şi „For Greater Glory: The True Story of Cristiada” (2012). De asemenea, actriţa a dat voce unui personaj din animaţia „Arthur Christmas” (2011). În perioada 2015 – 2016, Longoria a jucat în sitcom-ul NBC „Telenovela” şi a fost producător executiv pentru serialul „Devious Maids”.

Cel mai nou film al actriţei este comedia romantică „Overboard”, care va fi lansată pe marile ecrane luna viitoare.

 

Articole asemanatoare
Eva longoria
Eva Longoria primește sfaturi de parenting de la prietena sa Victoria Beckham
donald trump
Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”
eva longoria
Eva Longoria, distrusă de durere, cu câteva zile înainte de a naște
Eva Longoria a pozat goală și însărcinată. FOTO

Eva Longoria a primit o stea pe Walk of Fame

by Andreea Damian   1 min
1