Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Eva Mendez intenționează să se întoarcă la Hollywood: „Încep încet să simt din nou acea ambiție”

După o absență de șase ani, Eva Mendez (46 de ani) are în vedere să-și reia cariera de actriță. Într-un interviu pentru „Sydney Morning Herald”, vedeta spune că se gândește din când în când.

Mendez a luat o pauză în timp ce era însărcinată cu fiica ei cea mare, Esmeralda. Mai târziu, ea și soțul Ryan Gosling au avut o altă fiică, Amada. „Mă uit la femeile care pot face totul dintr-o dată, dar nu sunt așa. Din fericire, am avut de ales să nu lucrez o vreme. Îmi dau seama că este un privilegiu”, a spus actrița în interviu. „Sunt foarte fericit că am putut petrece acest timp cu copiii mei, dar acum au patru și șase ani. Încep încet să simt din nou acea ambiție. ”

Deși Eva Mendez prețuiește timpul petrecut cu fiicele ei, ea mărturisește că ea și Gosling au avut ocazional o perioadă dificilă în timpul carantinei. „Uneori era ca și cum ai lucra într-un hotel cu oaspeți supărați care ne cereau să le aducem mâncare. Și până când s-au culcat, tot ce am putut face a fost să facem ordine și să discutăm despre cum am fost tratați în acea zi.”, mărturisește ea.

Mendez și-a început cariera de actriță la sfârșitul anilor ’90. A jucat în „Training Day” (2001) și de atunci a apărut în „Hitch” (2005), „Ghost Rider” (2007). Ea l-a întâlnit pe Gosling pe platourile de filmare la „The Place Beyond The Pines” (2012).

ARTICOLE SIMILARE

Dana Budeanu, reacție violentă după ce Andreea Esca a dezvăluit că are Covid

Andreea Damian

Defectul pe care Chrissy Teigen îl ascunde tot timpul cu Photoshop

Andreea Damian

Provocarea internațională cu perna a ajuns la vedetele masculine

Tabu Tabu

Beyonce, primul single de pe noul album. Spirit e cântecul perfect pentru un film Disney

Andreea Damian

NEBUNIE: ce face iubitul IULIEI VANTUR de dragul blondei! FOTO

Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii

Andreea Damian

Scrie un comentariu