Tabu
PEOPLE Slider

Eva Mendez intenționează să se întoarcă la Hollywood: „Încep încet să simt din nou acea ambiție”

eva mendez

După o absență de șase ani, Eva Mendez (46 de ani) are în vedere să-și reia cariera de actriță. Într-un interviu pentru „Sydney Morning Herald”, vedeta spune că se gândește din când în când.

Mendez a luat o pauză în timp ce era însărcinată cu fiica ei cea mare, Esmeralda. Mai târziu, ea și soțul Ryan Gosling au avut o altă fiică, Amada. „Mă uit la femeile care pot face totul dintr-o dată, dar nu sunt așa. Din fericire, am avut de ales să nu lucrez o vreme. Îmi dau seama că este un privilegiu”, a spus actrița în interviu. „Sunt foarte fericit că am putut petrece acest timp cu copiii mei, dar acum au patru și șase ani. Încep încet să simt din nou acea ambiție. ”

Deși Eva Mendez prețuiește timpul petrecut cu fiicele ei, ea mărturisește că ea și Gosling au avut ocazional o perioadă dificilă în timpul carantinei. „Uneori era ca și cum ai lucra într-un hotel cu oaspeți supărați care ne cereau să le aducem mâncare. Și până când s-au culcat, tot ce am putut face a fost să facem ordine și să discutăm despre cum am fost tratați în acea zi.”, mărturisește ea.

Mendez și-a început cariera de actriță la sfârșitul anilor ’90. A jucat în „Training Day” (2001) și de atunci a apărut în „Hitch” (2005), „Ghost Rider” (2007). Ea l-a întâlnit pe Gosling pe platourile de filmare la „The Place Beyond The Pines” (2012).

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle își găsește inspirația pe YouTube, când vine vorba de machiaj

Andreea Damian

Naomi Campbell, ritual de beauty în 10 minute

Andreea Damian

Ce se întâmplă când moda o ia razna. 24 de ținute de tot râsul

Andreea Damian

Martin Scorsese îi reunește pe De Niro, Al Pacino și Pesci în cel mai scump film din cariera sa

Andreea Damian

„All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $

Andreea Damian

Ce culori folosim in machiaj in sezonul toamna/iarna

realitatea

Scrie un comentariu