Tabu
CULTURE Slider

Evenimente in weekend, 4-6 noimebrie

Munca, facultate, scoala, treburi de toate felurile. A fost o saptamana plina peste care am trecut fara nicio problema si am ajuns in weekend.

Meritam sa ni se recompenseze reusita printr-o serie de evenimente ce au puterea sa ne scoata din obisnuitul fiecarei zi. Iata cu ce evenimente ne imbratiseaza Bucurestiul weekend-ul acesta:

Concerte

Celelalte Cuvinte si Conexiuni

Doua dintre trupele legendare ale rockului romanesc se reunesc pentru concertul din 4 noimebrie 2016 de la Arenele Romane.  Fondurile incasate in urma concertului vor fi directionate, pe de o parte, catre premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar, pe de alta parte, vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihaileni. Pretul unui bilet este de 50 de lei. Acestea pot fi cumparate din retelele eventim.ro si iabilet.ro

Alborosie

Sambata, 5 noiembrie, la Arenele Romane, fanii muzicii raggae sunt invitati sa danseze pe melodiile artistului Alborosie, intr-un concet live, de la ora 20:00. Dupa concertul de exceptie din 2012, Alborosie revine la Arenele Romane alaturi de trupa Shengen Clan, ca parte din turneul „Freedom & Fyah”. Puteti gasi detalii pe reggaenights.ro

evenimente-in-weekend-4-6-noimebrie1

Deine Lakaien- ARTmania Classics

Duminica, 6 noimebrie, la Sala Radio din Bucuresti, Studioul de Concerte „Mihail Jora”, de la ora 19:00, duo-ul german va  concerta intr-un spectacol clasic-contemporan acustic. Biletele sunt disponibile in limita locurilor Salii Radio , cu preturi intre 90 si 150 de lei. Acestea sunt disponibile in retelele partenere Eventim, Myticket si pe artmania.ro.

evenimente-in-weekend-4-6-noimebrie2

Festivaluri

Bucharest Art Week 2016

Cea de-a treia editie a Festivalului International Bucharest Art Week incepe vineri, 4 noimebrie. Bucharest Art Week aduce laolalta artisti contemporani, curatori si teoreticieni romani si straini sub tema „Lectia Naturii”. Festivalul dureaza pana pe 12 noiembrie.

evenimente-in-weekend-4-6-noimebrie3

Festivalul de film documentar „Culese din Balkani”

In acest weekend are loc cea de-a doua editie a festivalului de film documentar „Culese din Balkani”, la Muzeul Taranului Roman. Vor avea loc peste 30 de proiectii de film documentar, dezbateri cu antropologi, etnologi si regizori si multe alte evenimente.

evenimente-in-weekend-4-6-noimebrie4

Piese de teatru

Pijamale

Sambata, 5 noimebrie, la Teatrul Metropolis din Bucuresti, se joaca piesa de teatru „Pijamale” in regia lui Silviu Biris si Emanuel Parvu. Pretul unui bilet este de 24.84 lei, iar durata piesei este de 1h 50m.

evenimente-in-weekend-4-6-noimebrie5

Avioane de hartie

Duminica, 6 noiembrie, la Godot Cafe Teatru, se joaca piesa de teatru „Avioane de hartie” sub regia lui Cristi Juncu. Pretul unui bilet este de 25 de lei, iar durata piesei este de 1h 30m.

evenimente-in-weekend-4-6-noimebrie6

ARTICOLE SIMILARE

Bucharest Bridal Fashion Shows, un regal al rochiilor de mireasa

realitatea

Reteta vegetariana pentru o vara racoroasa – vinete umplute

realitatea

Impactul schimbărilor climatice „se accelerează” chiar în timp ce liderii se adună pentru discuții

realitatea

Ce artisti vor canta in seria de concerte Jazz Night Out 2016

realitatea

Fotografie Cristiana Apostol – Colectiv

realitatea

Olimpia Melinte este însărcinată în cinci luni

Tabu Tabu

Scrie un comentariu