Tabu
Image default
LIFESTYLE

Evită cele mai frecvente greşeli în materie de îngrijire a părului!

Părul este un capitol important pentru orice femeie. Desigur, de cele mai multe ori tocmai părul este cel care dă cele mai multe bătăi de cap. Multe femei se plâng de părul deteriorat neştiind unde greşesc la capitolul îngrijire. Aşadar, iată ce trebuie să eviţi:

1. Spălatul în grabă. Această procedură necesită o atenţie mai mare decât ai crede. Nu e suficient să-l şamponezi şi să clăteşti.  Între şamponare şi clătire trebuie să laşi măcar 2 minute pentru ca şamponul să acţioneze. Dacă nu ai timp suficient, foloseşte un şampon uscat.

2. Balsam în exces. Dacă nu cumva ai părul foarte uscat, balsamul se aplica doar la vârfuri. Trebuie lăsat să acţioneze minim 2-5 minute.

3. Masca aplicată pe părul ud. Desigur, există măşti pentru păr ud, proaspăt spălat dar cele care dau într-adevăr rezultate sunt cele care se aplică pe părul uscat. Recomandat ar fi să le prepari chiar tu.

4. Pieptenatul părului când este umed. Renunţă la acest obicei, căci îl deteriorează. Usucă-l şi de abia atunci poţi trece peria prin el.

5. Placa şi feonul. Placa nu se foloseşte niciodată pe părul ud, nici măcar când este parţial uscat. Aşteaptă să se usuce şi mai apoi, foloseşte placa. Cât despre feon, încearcă să-l foloseşti cât mai puţin. În caz că nu trebuie să ajungi urgent la vreun eveniment, încearcă să-l usuci din prosop, după care să-l laşi liber. În caz că decizi să foloseşti feonul, nu-l folosi până se usucă părul complet, căci îl vei arde.

ARTICOLE SIMILARE

Valentina Pelinel, despre situaţia financiară dificilă: «Am ajuns să avem tensiuni în casă»

Restaurantul de aur, Dolce & Gabbana

realitatea

Femeile din Japonia luptă pentru dreptul de a purta ochelari la locul de muncă

Andreea Damian

Milionar german singur caută oameni să locuiască cu el (gratis) în „paradisul” său din Noua Zeelandă

Andreea Damian

Ghita Ciobanu’ are cea mai sexy nevasta din Jina. Uite cum a pozat!

Ce au in comun preotii si psihologii?

realitatea

Scrie un comentariu