Tabu
BEAUTYPEOPLESliderWhat's hot

Evoluție spectaculoasă! Cum s-a transformat Ariana Grande dintr-o copilă dulce în noua Whitney Houston

Când te gândești la Ariana Grande, îți vine în minte, automat, look-ul ei semnătură, cu părul prins în coadă de cal. E cunoscută drept fata cu o voce puternică și o atitudine de divă pop care să se potrivească cu aspectul său. Ne e greu să ne-o imaginăm altfel. Așa cum sugerează și numele ei – Grande (n.r. mare), Ari e predestinată să fie un star, care să realizeze lucruri grandioase. La 26 de ani, Ari este o prezenţă constantă pe paginile revistelor glossy şi în topurile musicale.

Dar ea a intrat în showbiz ca un copil dulce, cu gropițe în obraji. La vârsta de 16  ani nu exista niciun indiciu despre coada de cal bogată pe care o are acum drept trăsătură caracteristică. În 2008, Ariana avea părul negru şi ondulat şi nişte gropiţe absolut încântătoare.

octombrie 2008

Un an mai târziu a adoptat un nou look. Jucând alături de Victoria Justice și o distribuţie feminină predominant brunetă, Ariana a simţit pentru prima dată nevoia de a face o schimbare. Producătorul executiv al emisiunii de succes, Dan Schneider, nu a vrut ca toate fetele să aibă aceeași culoare a părului, așa că Ariana a fost nevoită să se vopsească roşcată la fiecare două săptămâni.

octombrie 2009
mai 2010
septembrie 2012

În 2013, artista stabilește că aspectul ei fizic e definit de codițele de tuș la ochi, rujul în nuanța piersicii și ținute foarte sexy.

aprilie 2013

Din septembrie 2013 începe să semene din ce în ce mai mult cu Ariana Grande pe care o știm în prezent. Lipsește însă celebra coadă de cal, pe care începe să o poarte din martie 2014.

august 2014

Transformarea Arianei a fost completă la VMAs în august 2014.

ARTICOLE SIMILARE

SEMNALMENTELE violatorului de langa Guvern

Femeile sunt mai fericite dar şi mai stresate decât bărbaţii

realitatea

Premiile Grammy 2023. Beyoncé devine cea mai premiată artistă din istoria galei. Lista câştigătorilor

Andreea Damian

Andrea Bocelli susține că secretul mariajului său se află în dormitor

Andreea Damian

Iulia Albu a recunoscut că a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur că am un secret”

Andreea Damian

Woody Allen, detalii terifiante într-un nou documentar: îşi poza fetele goale după ce le abuza

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu