Tabu
Image default
lifestyle

EXCLUSIV TABU Interviu Keo

Tabu: Care sunt noutatile Keo?

Keo: In acest moment avem in derulare Campania Music For My Fans ce s-a bucurat de succes in randul publicului  inca de la inceput. In plus, lucrez la un nou album ce se va lansa la inceputul anului viitor,  la un nou single, dar si la alte cateva featuring-uri cu alti artisti.

Tabu: Descrie in cateva cuvinte proiectul “Music For My Fans”.

Keo: Proiectul Music For My Fans consta in promovarea unei serii de videoclipuri live ce contin imagini din concerte, dar si momente inedite din culise, filmate in timpul turneelor noastre. Campania a fost lansata pe 16 septembrie, iar primul extras este o piesa rock care se numeste "DE CE TE PREFACI?".
Acest proiect se naste din dorinta de a promova o alta fateta, o dimensiune umana, reala, diferita de cea din videoclipurile clasice cu care publicul s-a obisnuit pana acum. Sper ca aceasta campanie sa ne apropie cat mai mult de public si ca vom putea lansa cat mai multe clipuri in cadrul acestui proiect. Urmatorul clip va fi realizat special pentru piesa “Azi vii maine pleci” si va fi lansat luna viitoare.
Mai mult decat atat, pana la finalul anului vom face un concert unplugged, special pentru fani. Publicul se va putea bucura de piese cantate de mine la pian si nu numai.

 Tabu: Cine sunt fanii tai?

Keo: Fanii mei sunt toti cei care imi asculta muzica, imi cumpara albumele si ma sustin in tot ceea ce fac. Am fani foarte tineri, insa am avut si surpriza sa stiu ca sunt ascultat si de personae mai in varsta. Acum cateva luni ma aflam intr-o benzinarie, in afara Bucurstiului, unde un domn de vreo 65 de ani m-a recunoscut si a tinut neaparat sa-mi spuna ca imi apreciaza foarte mult muzica si ca imi cunoaste toate piesele. Un lucru de genul asta nu poate decat sa te bucure, mai ales pe mine, care sunt obisnuit sa fiu oprit, in general, de tineri.

 Tabu: Ai cunoscut succesul inca de la lansarea primei tale piese. Cu timpul spectacolele tale s-au inbunatatit calitativ. Te implici la compozita pieselor?

Keo: Am avut sansa sa ies pe piata muzicala romaneasca cu un single ce in scurt timp a devenit un no.1 hit, iar ceea ce ma bucura este faptul ca piesa se mai canta si acum, dupa patru ani de la lansare.
In ceea ce priveste show-ul, incercam intr-adevar sa il imbunatatim de la un turneu la altul pentru a nu plictisi, dar si pentru ca ne dorim sa experimentam de fiecare data altceva iar rezultatul sa fie unul spectaculos.
Ma implic de fiecare data in compozitia si productia pieselor. In general piesele mele sunt compozitii proprii sau in colaborare cu alti alti artisti ce-mi sunt prieteni sau amici.

 Tabu: Cateva cuvinte despre viitorul album  semnat Keo

Keo: Viitorul album va incude, pe langa hitul Falling High, noi piese mai intimiste, acustice in compozitia carora computerul nu a fost implicat. Am totusi sentimentul ca muzica actuala devine proprietatea calculatorului la partea de creatie si cred ca trebuie sa ne amintim si alte valori sau elemente care duc la compunerea unei piese bune.

 Tabu:  Ai oarecare legatura cu Michael Jackson… Povesteste-ne despre acest proiect.

Keo: Nu, nu chiar cu Michael din pacate, in afara de legatura fan-idol pentru ca de mic Michael a constituit un model pentru mine. In schimb, am avut placerea sa lucrez la unul dintre remixurile pentru Fallig High, cu Alex Greggs, unul dintre co-producatorii piesei Heartbreaker de pe ultimul album al regelui, Invincible. Cand a ascultat cateva piese mai vechi de ale mele, el a venit cu propunerea sa colaboram… Am fost super incantat, nu as fi avut curajul sa propun eu :))

 Tabu: Nu mai este un secret! Traiesti o frumoasa poveste de dragoste cu Andreea Balan. Ce inseamna pentru tine iubirea?

Keo: Dragostea fata de Andreea, dar si iubirea fata de parinti si prieteni mei imi aduce echilibrul si puterea de a face ceea ce fac.

Tabu: Unde te pot vedea fanii in perioada urmatoare?

Keo: Perioada ce urmeaza este una plina de concerte in special la balurile bobocilor. Insa,  pentru a afla mai multe detalii despre activitatea noastra lumea se poate inscrie pe site-ul meu www.keo.ro la newsletter. Mai mult decat atat, ii invitam pe internauti sa viziteze paginile oficiale de facebook  twitter https://mobile.twitter.com/KEOofficial ) hi5(http://keoofficial.hi5.com/)si nu numai.

ARTICOLE SIMILARE

Courtney Love: I-am salvat viaţa de două ori lui Kelly Osbourne!

realitatea

EXCLUSIV Tabu: Monica Gabor despre “Mr. Pink”!

Cameron Diaz și-a luat casă de 10 milioane de dolari

realitatea

Rozalb de Tușnadu Nou

realitatea

Relația femeilor cu munca

realitatea

Sarah Jessica Parker, votată cea mai puțin sexy din SATC

realitatea

Scrie un comentariu