Tabu
Image default
lifestyle

Exclusiv Tabu.ro – Interviu Alb Negru

Tabu.ro: Cum a fost lansata piesa Amintiri? Este o dedicatie pentru cineva anume? Are o semnificatie anume?
Andrei: Este o dedicatie pentru toate relatiile din viata noastra, care acum s-au sfarsit si de care ne-am detasat, totusi ramanand AMINTIRI, unele mai bune, altele mai putine bune… dar ele sunt amintirile noastre.

Tabu.ro: Cum definiti cheia succesului? Sunteti artisiti impliniti din punct de vedere profesional?
Kamara: E o cheie la care lucrezi foarte mult timp, pana sa deschizi usa succesului, ai multe etape de parcurs. Politica pasilor marunti e cea mai buna metoda daca vrei sa rezisti in timp pe scena. Noi putem spune fara a gresi ca am inceput de ceva vreme sa simtim o implinire pe plan profesional. Avem deja 4 albume la activ si 7 videoclipuri in cei 4 ani de existenta. Se poate mai mult, dar se poate si mai putin. Apoi implinirea vine atunci cand constati ca nu putina lume iti asculta muzica si se regaseste in ea, asta e cea mai mare multumire pentru un artist.

Tabu.ro: Kamara, din sursele noastre esti un bun bucatar. Care e specialitatea ta? Canti in bucatarie? Te inspiri in bucatarie? Kamara: Daca nu as fi fost bun bucatar, as fi murit de foame. Nevoia m-a invatat sa gatesc inca de mic copil, fiind fratele cel mare, am fost pus fata in fata cu situatia de a gati pentru mine si fratii mei, asta pentru ca Mamica noastra trebuia sa plece la munca. In timp, nevoia s-a transformat in placere si acum gatesc atunci cand am invitati acasa. Eu mai mananc prin oras. Deh, sunt burlac.

Tabu.ro: Cine sunt fanii vostrii?
Andrei: Eu cred ca sunt ascultatorii de muzica buna, asa vreau sa eu cred, iar pentru a asculta muzica buna nu trebuie sa ai o anumita varsta.

Tabu.ro: De la hitul „Noi doi” si pana in prezent ati reusit sa fiti mereu pe linia de plutire din punct de vedere profesional. Conteaza faptul ca sunteti doi doi baieti frumosi sau punem accent dor pe talent?
Kamara: Pentru a te mentine pe piata muzicala ai nevoie pe langa muzica si de o imagine adecvata. Nu stiu cat de frumosi suntem, dar pana acum nu am primit plangeri. Inainte de toate, muzica e cea care conteaza si apoi imaginea, prezenta scenica, sarmul…

Tabu.ro: Cateva randuri pentru cititoarele noastre!
Andrei: Sa asculte muzica noastra pentru ca le este dedicata si o mare parte din sufletul nostru este pus in aceste piese. Kamara: Si sa fie mai mult atente la mine, pentru ca Andrei sa casatorit deja… si sa ramana alaturi de revista voastra pentru ca e si a lor.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Marin şi iubitul turc, eleganţi la botezul nepoatei lui Adrian Sârbu

Cele mai trasnite unghii false!

realitatea

WILLIAM si KATE – foto din luna de miere …in sort si bikini / Galerie FOTO

Surprizele plăcute și neplăcute de la Oscarul de anul acesta

realitatea

Paris Hilton s-a despărţit de iubitul ei

realitatea

Michael Bolton și Nicollette Sheridan s-au despărțit

realitatea

Scrie un comentariu