Tabu
Image default
lifestyle

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu cu Bianca Drăgușanu, altfel decât o știți

TABU.RO: Cum erai tu când erai mică?
BIANCA DRĂGUÅžANU: Măi, am fost un copil problemă pentru că eram, ca și acum, mereu agitată, mereu pusă pe ghidușii și făcut trăznăi. Uite, cea mai mare prostie pe care am făcut-o a fost atunci când mama s-a hotărât să  se recăsătorească. Atunci am adunat toți copiii de la bloc și i-am urcat pe mașina viitorului meu tată. S-a îndoit capota, apoi am murdărit toată mașina cu noroi și am pus pe ea toate prostiile pe care le-am găsit. El n-a spus nimic, dar mama mi-a tras o mamă de bătaie… Oricum, ei tot s-au căsătorit și până în ziua de azi ne-am înțeles foarte bine și sunt foarte bună prietenă cu tatăl meu vitreg.

T.: Îți mai aduci aminte de primul băiat pe care l-ai plăcut?
B.D.: Daaa, eram prin clasa a cincea, cred. Îl chema Sebastian, Basty! Cred că ultima dată ne-am văzut acum vreo cinci ani. El era cu iubita pe stradă și a făcut ochii mari, mari de tot când m-a văzut, m-a recunoscut și s-a mirat foarte tare că mi-am adus aminte de el.

T.: Dar prima dată când ai fost îndrăgostită pe bune…
B.D.: În perioada când am fost la "Din Dragoste". Atunci chiar am fost pe bune îndrăgostită. Am ținut legătura cu iubitul meu de atunci până de curând, dar apoi a izbucnit acest miniscandal cu noi la emisiune, lucrurile au fost interpretate greșit și din păcate acum nu mai vorbim. El s-a simțit jignit pentru că a înțeles greșit unele dintre afirmațiile mele, dar mă rog, nu vreau să mai discut despre asta pentru că ce să mai zic(râde), mi-au făcut-o genialii mei colegi din trust care îmi vor binele…

T.: Te vezi des cu familia?
B.D.: Cu mama mă văd cel mai mult. Asta însemnând măcar o dată la două luni, dar vorbim cel puțin o dată pe săptămână la telefon. Cu tata mă văd mai rar, dar îmi este foarte dor de el și îl iubesc foarte mult. Îmi pare foarte rău că nu am cum să-i spun treaba asta mai des. Am și o soră pe care o iubesc mult de tot! E căsătorită, are un copil… o familie extrem de fericită care trăiește în Hunedoara. Pe nepoțel îl ador, parcă ar fi al meu. Când avenit la București i-am făcut toate poftele și l-am învățat și o poezie pe care nu pot să ți-o reproduc pentru că nu e o pozie "cuminte"(râde tare de tot).

T.: Care este cea mai mare cumpănă pe care ai avut-o până acum?
B.D.: Acum vreo câțiva ani mi-a luat mașina foc în mers. Eram în drum spre Timișoara și mergeam cu vreo 180 de kilometri pe oră. Am fost norocoasă pentru că nu m-am pierdut cu firea. M-am panicat, îți dai seama, dar am tras pe dreapta și atunci am realizat că nu pot ieși din mașină pentru că tot sistemul electronic se blocase din cauza incendiului. Atunci am avut prezență de spirit și am ieșit pe geamul ușii din spate care avea manivelă. Apoi m-au ajutat și oamenii din trafic, au venit și pompierii. A fost destul de nasol, mașina s-a distrus complet, dar aveam full casco(râde)…

T.: Ai fost vreodată cerută în căsătorie?
B.D.: Aaa, de mai multe ori. Cam o dată pe an mi se întâmplă treaba asta începând de pe la 18 ani. Acum am 28 de ani, deci de vreo 10 ori.

T.: Dacă ar fi să alegi între David Beckham, Tom Cruise și Enrique Iglesias, cu care dintre ei ai vrea să-ți petreci restul vieții?
B.D.: Cu Cătălin Botezatu. Åži ceilalți sunt toți bărbați frumoși, dar niciunul dintre ei nu este genul meu.

T.: Sigur?
B.D.: 100% Cătălin Botezatu.

T.: Ce te enervează cel mai tare?
B.D.: Nu-mi place deloc să spăl vase. Dar deloc! Uite, apropos de asta și prostiile pe care le făceam când eram mică. Ai mei erau divorțați. Eu stădeam la Petroșani, iar mama la Hunedoara și în fiecare weekend veneam acasă. Mama lucra și mă ruga de fiecare dată să spăl vasele. Åži m-a rugat, o dată, de două ori, de zece ori și când a văzut că nu merge ne-am certat urât de tot și mi-a impus să le spăl. Åži atunci eu, la 12 ani, am luat toate vasele murdare și le-am aruncat pe geam de la etajul al doilea.

T.: Erai destul de curajoasă pentru 12 ani…
B.D.: N-aș spune curajoasă, dar un grad nebunie sigur aveam:)).

T.: Gătești vreodată?
B.D.: Nu! Aproape niciodată! Fac rareori ouă prăjite dimineața și am mai făcut de câteva ori supă la plic. Nici nu prea am timp să gătesc și mânânc mai mereu în oraș. Îmi plac la nebunie mâncarea italienească, peștele și fructele de mare.

T.: Cum te menții în formă?
B.D.: Prin înfometare(oftează). Adică atunci când pun 2-3 kilograme în plus, nu mai mănânc vreo săptămână și le dau jos. Dar încerc să am o alimentație destul de echilibrată și să fac și sport atunci când am timp. Azi, de exemplu, am mâncat un păstrav la grătar cu legume la grătar și niște bruschete.

T.: Care e băutura preferată?
B.D.: Nu beau, nu fumez. Nu am băut alcool niciodată. Nici măcar de ziua mea. O singură dată am gustat șampanie, dar, altfel, nu beau absolut niciodată.

T.: Unde ți-ar plăcea să locuiești?
B.D.: La Paris, la Milano sau la Los Angeles. Dar cel mai mult cred că la Paris. E un oraș romantic, iar mie mi se pare un oraș liniștit.

T.: Ești o fire romantică?
B.D.: Nu neapărat.

T.: Care e cel mai romantic lucru pe care l-ai făcut, atunci?
B.D.: Vara trecută m-am plimbat cu Cătălin, noaptea, pe malul mării. Mi s-a părut extraordinar de romantic.

T.: Care sunt calitățile lui Cătălin care îți plac cel mai mult?
B.D.: Este un bărbat puternic, hotărât care poate să mă domine și care poate să mă inspire. Dar nu sunt astea niște calități definitorii pentru ca eu să iubesc un bărbat. Eu cred că iubești pentru că iubești, pur și simplu.

T.: Vă contraziceți vreodată?
B.D.: (râde)De multe ori și pe diferite teme. Pe tema stilului vestimentar, stil de conversație, prieteni. El își dorește să fiu foarte atentă la omenii din jurul meu și să nu mai fiu atât de sinceră și de generoasă. Cam ăsta e subiectul pe care ne contrazicem cel mai mult.

T.: Cum vă alintați acasă?
B.D.: Iubire, iubitule, divo, divule…

T.: Dacă ar fi să nu mai poți face decât trei lucruri pentru tot restul vieții care ar fi acelea?
B.D.: Hmmm… nu m-am gândit niciodată. Televiziune, să călătoresc și shopping, cred.

T.: Sex nu?
B.D.: Ba da, dar n-aș spune sex. Aș spune să fac dragoste…

T.: Åži la care din cele trei lucruri de mai sus ai renunța pentru dragoste?
B.D.: La shopping.

T.: Cum te vezi peste 20 de ani?
B.D.: Nu mă văd peste 20 de ani. Nici n-am stat să mă gândesc. Probabil o să am un copil și o afacere în televiziune sau în domeniul artei, dar repet, nu mă gândesc la asta.

T.: Å¢i-e frică de moarte?
B.D.: Nu. M-am gândit, să știi, dar nu mi-e frică deloc. Åži oricum, nu aș vrea să mor deocamdată pentru că îmi place foarte mult viața mea de acum. Dacă ar fi să mor, aș vrea să mi se întâmple în somn sau din dragoste.

T.: Ai votat la ultimele alegeri?
B.D.: Nu. Nici nu țin cu vreun partid anume și nu-mi place niciunul dintre liderii politici.

T.: Filmul preferat?
B.D.: Uite, am fost de curând la Alice în Å¢ara Minunilor și nu mi-a plăcut aproape deloc. Îmi plac multe filme, dar dintre ultimele pe care le-am văzut mi-a plăcut mult Sherlock Holmes, deși nu sunt o fană a lui Robert Downey Jr..

T.: Care crezi că e cel mai frumos bărbat din România?
B.D.: Nu există pentru mine noțiunea asta de cel mai frumos bărbat sau cea mai frumoasă femeie. Sunt mulți oameni frumoși. Dar, dacă insiști… Cătălin e cel mai frumos bărbat!

T.: Voicu Pânzaru?
B.D.: Eu îl văd ca pe un copil. Ne cunoaștem bine, iar eu așa îl văd.

T.: Ce crezi că o să facă la Mister World în Coreea?
B.D.: Eu cred că o să câștige. I-am văzut și pe ceilalți concurenți și mi se pare cel mai bun. El e mai timid și sper din suflet să facă față la întrebările juriului. Îi țin pumnii de pe acum.

T.: Crezi că ai putea fi prietenă cu fosta lui șefă, Monica Columbeanu?
B.D.: Am fost prietenă cu sora ei. Nu o cunosc pe Monica, dar cred că este o persoană dificilă și din câte am observat nu prea are prietene.

T.: Dacă ți s-ar oferi 5 milioane de euro să joci într-un film erotic, ai accepta?
B.D.: Nu!

T.: 10 milioane?
B.D.: Nu!

T.: 1 miliard?
B.D.: Poate(râde tare).

T.: Ce proiecte de viitor ai?
B.D.: Eu am o superstiție, singura mea superstiție, să nu vorbesc despre proiectele mele de viitor pentru că în mintea mea sunt sigură că nu se vor mai întâmpla dacă spun despre ce este vorba.

T.: Te simți altfel de când ai devenit o persoană publică sau de când câștigi mai mulți bani?
B.D.: Nu m-am schimbat deloc. Poate că am mai mulți dușmani pentru că oameni sunt detul de invidioși. Nu toată lumea poate să devină cineva, dar eu asta mi-am dorit de mică. În ceea ce privește banii, am, evident, niște avantaje materiale, dar asta nu mi-a schimbat personalitatea.

T.: Îți aduci aminte cum ai câștigat primii bani?
B.D.: Cred că eram în liceu și îmi vindeam hainele sau gențile pe care nu le mai purtam. Sau făceam tot de felul de afaceri. Cumpăram o fustă dintr-o parte și o vindeam apoi mai scump.

T.: Care a fost primul obiect de lux pe care ți l-ai cumpărat cu banii câștigați de tine?
B.D.: O poșetă de la Chanel care a costat 1000 de euro. A fost prima investiție mai mare… acum vreo câțiva ani.

ARTICOLE SIMILARE

Sylvester Stallone se pensionează?

realitatea

ANTONIA se dezbraca de fata cu dansatorii ei! FOTO Incredibile!

Eva Mendes: Căsătoria este cel mai plictisitor lucru

realitatea

Cine e taică-tu?

Woody Allen ar aprecia o colaborare cu Carla Bruni

realitatea

Ghici cine…

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu