Home > Agenda > Exclusiv Tabu.ro: Interviu cu Dj Rynno și Sylvia

Exclusiv Tabu.ro: Interviu cu Dj Rynno și Sylvia

Tabu.ro – Cum a aparut piesa Huska?
Sylvia– A fost ideea lui dj rynno sa facem un remix la aceasta piesa. O avea prin calculator si i-a placut foarte tare (nici acum nu stim cum se numeste varianta in limba rusa). Am schimbat versurile in limba engleza si,ajutati de baietii de la Deepside Deejays am adaugat partea de clubbing.a iesit o piesa excelenta pentru orice fel de petrecere.

Tabu.ro – Care a fost punctul de pornire al colaborarii voastre?
Dj Rynno – Pai eu in colaborare cu Cristi Tiu facusem piesa Feel si inregistrasem deja un demo insa imi trebuia cineva cu o imagine cu care ma puteam asocia. Eu si Sylvia eram in aceeasi gasca deci colaborarea a venit de la sine. Se pare ca am facut alegerea potrivita deoarece amandoi am contribuit la succesul acestei trupe.

Tabu.ro – Fantasy of Love a avut un succes incredibil. Sunteti pe buzele tuturor. Care este secretul evolutiei voastre pe piata muzicala din Romania?
Sylvia –  Noi am fost….ALTCEVA!cred ca noi am dat startul nebuniei clubbing din Romania. Incercam mereu sa aducem ceva nou atat in showurile noastre cat si in muzica pe care o facem. Ne-am creat un stil de care lumea nu s-a plictisit nici dupa 2 ani si ceva de existenta pe piata.

Tabu.ro – Sylvia, ai facut parte din Trupa Asia foarte mult timp. Crezi ca a fost o pista de lansare in cariera ta?
Sylvia– Cu siguranta ca a insemnat mult pt mine mai ales in ceea ce priveste disciplina pe care trebuie sa o ai in aceasta meserie. Am invatat multe lucruri in perioada Asia, care imi sunt utile acum. Nu prea am iesit prea mult in evidenta atunci ceea ce a fost foarte bine pentru mine deoarece lumea m-a perceput mai repede ca pe noua Sylvia si nu ca pe Anca ex asia.

Tabu.ro – Dj Rynno esti unul dintre cei mai renumiti dj din Romania, cu o cariera de peste 10 ani de succes. Te mandresti cu asta?
Dj Rynno– In cate cluburi am mixat pana acum nu s-a plans nimeni deci experienta isi spune cuvantul! Trebuie sa simti publicul si sa te adaptezi in functie de fiecare eveniment in parte. Ce pregatiti pentru viitor? Un nou single, un nou clip si….multe surprize!!!!

Articole asemanatoare
Kurt Cobain a spus că albii nu ar trebui să cânte rap și nu știu să danseze
David Lynch despre trupa lui: “Suna ca niște pui de găină fără cap și drogați!”
Despre universul vloggerilor influenți pe care-i ascultă copiii sau cum YouTube naște miniscandaluri
Muzica POP chiar sună la fel și n-are legătură cu faptul că ai îmbătrânit

Loading...

Comenteaza acest articol

Exclusiv Tabu.ro: Interviu cu Dj Rynno și Sylvia

by realitatea   1 min
0