Home > Agenda > stiri > Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Michael Lucas, actor, regizor și producător de filme gay

Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Michael Lucas, actor, regizor și producător de filme gay
Tabu.ro: Å¢i s-a întâmplat ca lumea să facă confuzii între persona ta cinematografică și viața ta personală


ML: Sunt convins că oamenii au o percepție eronată despre mine, așa cum se întâmplă în cazul tuturor celebrităților, imagine care provine în special din media. Nu fac confesiuni în presă, ba chiar încerc să împărtășesc cât mai puțin cu putință.

 

Tabu.ro: Ai venit în SUA și ai o afacere de succes. În retrospectivă, ai fi ales altă țară de adopție?


ML: Nu, SUA stabilește tendințele în libertățile individului și de aceea sunt aici. Pot să spun că trăiesc plenar visul american.

 

Tabu.ro: Pe lângă activitatea ta cinematografică, organizezi tururi ale Israelului. Cum le ‘predai’ Israelul clienților tăi?

 

ML: Sunt evreu și cred că Israelul este casa mea departe de casă. Vizitez Israelul de două ori pe an, atât pentru afaceri cât și pentru recreere. Cred că este unul din cele mai frumoase locuri de pe pământ și singura democrație din Orientul Mijlociu. Tururile pe care le organizez au succes, turiștii americani sunt încântați.

 

Tabu.ro: Industria filmului gay nu e lipsită de discriminare, vârsta fiind un criteriu foarte delicat. Te-ai gândit vreodată să renunți la un moment dat?


ML: Bineînțeles, va veni o vreme când nu voi mai juca în filme. Dar atâta timp cât oamenii vor să mă vadă, voi continua actoria. Personal, nu văd o problemă în maturizare, există oameni cărora le plac actorii foarte tineri, alții cărora le plac actorii maturi.

 

Tabu.ro: Există deja o modă ca actorii din industria filmului gay pentru adulți și-au scris autobiografiile: Aiden Shaw, Martin Mazza, în curând și Milan Gamiani. Pe când autobiografia ta?

 

ML: Deocamdată există o biografie, scrisă prost, dar elogios. M-am apucat să-mi scriu autobiografia, cel mai probabil va fi gata până la sfârșitul anului.

 

Loading...

Comenteaza acest articol

Exclusiv Tabu.ro, interviu cu Michael Lucas, actor, regizor și producător de filme gay

by realitatea   1 min
0