Tabu
Image default
lifestyle

Exclusiv Tabu.ro – Johannes, dincolo de magie!

Tabu.ro – Pentru cei care nu au aflat Înca… Cine este și cu ce se ocupă Johannes?
Johannes– Viața mea este magia adică tot ce este suprarealist, fantastic și incredibil. Unii spun că nu e vorba de magie ci de trucaje de tot felul sau trișare. Eu cred că ceea ce noi numim paranormal sau magie azi, va fi știința de mâine. Eu sunt Johannes cel care azi Îți stimulează imaginația cu lucruri la care mereu omenirea a visat să ajungă. Ocupația mea este când amuzantâ când periculoasă, vecină cu inconștiența iar maestrul desavârșit este chiar viața care te Învata mereu ca nu tot ceea ce vezi, auzi, simți, mirosi sau guști este ceea ce pare a fi.

Tabu.ro – Care sunt factorii marcanți În alegerea acestei profesii la urma urmei?
Johannes – Mayașii știau imediat după naștere pentru ce au venit pe lume fără să caute ca niște "orbi" timp de ani buni așa cum facem noi pentru că dispuneau de un set de valori și de credințe foarte diferite de ale noastre. Noi ne naștem, apoi toată viața ne căutăm sinele pe care Încercăm să Îl Împlinim, să Îl completăm prin diferite exprimari. Eu m-am căutat la fel ca alți "orbi" În copilărie atunci când eram la școală apoi la liceu și am făcut mai multe lucruri interesante dar curând descopeream că nu era ceea ce căutam până Înainte de 89 când am vazut un show de magie.

Tabu.ro – Cum reușești să-ți stăpânești emoțiile?
Johannes – Asta se Învață În ani de zile la fel ca multe alte lucruri. Întâi trebuie sa Îți descoperi emoțiile apoi trebuie să Înveti să ți le controlezi. Pentru asta trebuie să știi prea bine ce vrei sa faci și să nu ai nici un dubiu că vei ajunge cu succes să finalizezi ce ai Început. Pentru o mulțime de oameni faptul că te Îngropi de viu este de neconceput , este o demență al unei minți bolnave… Cum poți să reziști Într-un loc foarte Îngust și să vezi prin geam pamântul aruncat de gropari apoi să se facă Întuneric deplin și zgomotele din exterior să se audă din ce În ce mai vag? În clipa aceea poți Înebuni cu adevarat dacă nu reușești să depășești dimensiunea minții adică gândirea și să atingi conștiința care va ști singură ce are de făcut mai departe.

Tabu.ro – Cum este Johannes În viața de zi cu zi, dincolo de aplauzele publicului? Ești căsatorit? Copii?
Johannes – Nu sunt Încă căsătorit pentru că se pare că activitatea asta m-a absorbit prea tare pentru a mai reveni În lumea de zi cu zi. ( glumesc) Îmi plac cluburile , Îmi plac fetele să le vrajesc și când spun asta mă refer la vrăjitul pe bune, nu cum poate vă gândea-ți voi…adică vrajitul cu seriozitate, făcut cu simț de răspundere.

Tabu.ro – Publicul din România cum privește spectacolele tale ?
Johannes– Publicul român se opreste puțin din mersul ăsta obositor prin viața de zi cu zi și rămâne pentru un timp Îndelungat absorbit de ceea ce vede …În clipa aia văd În ochii lor visele unor copii care vor să Își reamintească cum ar fi să poți levita sau cum ar fi să poți disparea la comandă. Publicul român este foarte inteligent și sincer, tipand sau aplaundând dacă chiar merită.

ARTICOLE SIMILARE

LADY GAGA, pe cand era doar o chelnerita de 19 ani!

realitatea

Lady GaGa se tatuează doar pe partea stângă a corpului

realitatea

Un superb model argentinian danseaza la bara si simuleaza sexul intr-un show TV

British Museum și Kate Moss cea din aur

realitatea

Poza de colectie! Uite cum arata Victoria Beckham cand rade cu gura pana la urechi

“Amanta” lui Marcel Toader: “Mi-a zis ca mariajul lui trece printr-un impas”!

Scrie un comentariu