Home > Fashion > Exclusiv Tabu.ro: Jurnalul unei fashioniste la Săptămâna Modei la Paris, partea I

Exclusiv Tabu.ro: Jurnalul unei fashioniste la Săptămâna Modei la Paris, partea I

de Janina Nectara

Inceput de saptamana cum nu se poate mai bine. Pe la pranz curierul imi pune in brate un pachet frumos, elegant, inauntrul caruia gasesc o borseta din piele argintie ce continea 4 rujuri in 4 culori, toate deosebit de frumoase, inclusive rosul acela corai pe care pur si simplu il ador, insa pe care nu-l port niciodata. Alaturi, un plic din care scot o invitatie cartonata – tot argintie- si citesc: “Giorgio Armani Prive invites madame Janina Nectara to attend the Spring/Summer 2010 fashion show…”

La 9PM, intr-un spatiu deosebit, Palais de Chaillot, ajung la cea mai asteptata defilare si ultima din acea zi. La intrare – paparazzi mai multi decat la orice alt show. In antreul locatiei  ne tragem sufletul cu un pahar de sampanie – primire care sfideaza austeritatea din industrie. Coktailul de bun venit s-a dilatat peste o jumatate de ora. Precauta, m-am dus dus sa-mi caut locul si la scurt timp a si inceput prezentarea. Cei  prinsi in mrejele socializarii au ramas doar cu sampania, blocati in vestibul. Garzile de corp nu le-au mai dat voie sa asiste la show, caci nimeni nu se poate misca in sala in timp ce modele sunt pe cat-walk.Deranjezi, ca la o piesa de teatru.

A fost fantastic. La final, aplauze frenetice, inclusiv de la Tavi (the new girl in town), celebra blogerita de 12-13 ani, care isi pusese ca de obicei o funda in par, numai ca de data asta era imensa!!! Nu aveai cum sa o ratezi.

In backstage, Godfrey Deeny poarta cu el titlul de cel mai influent critic de moda din Paris, fiind curtat de intreaga industrie -de la PR la designeri- in treacat fie spus si seful meu, ma recompenseaza. Il voi cunoaste pe Armani. Langa mine, norocoasa, si partenera lui Godfrey din Moscova, Anna, care are un site de moda influent, multi vizitatori, multe clickuri, un fel de  FashionWire Daily, numai ca FWD are 17 milioane de cititori pe zi.

Cu rosu in obraji, de la emotie, a trebuit sa asteptam cateva minute. Giorgio Armani avea in jurul sau un scut de jurnalisti – mult mai eficienti decat bodyguarzii. Cand Armani l-a vazut pe Godfrey si-a facut un pas spre el,  ni s-a creat loc si am reusit sa ajungem langa cel mai celebru creator de moda Italian. Si uite asa am fost prezentata marelui Armani, care, foarte galant, ne-a numit pe mine si pe Anna “le due belezze”. Un domn din staff-ul sau, important se pare, daca si-a permis sa-si dea cu parerea de fata cu Armani, a adaugat ca il invidiaza pe Godfrey.Un moment de destindere.Eu si Anna radiam: purtam o conversatie cu Armaniiii!!! Giorgio Armani!  Personaj distins, bune maniere, rafinament comportamental. Desi era langa Tina Turner, care a declarat ca abia asteapta sa poarte creatiile sale pe scena, a reusit nu numai sa dea mana cu noi, dar sa si schimbe cateva replici. Anna mi-a soptit ca anul trecut, cand a ajuns la Moscova, a declarat ca s-ar putea sa fie ultimul an in care mai vine acolo, intristandu-I pe toti.
Nu l-am  plictisit prea mult cu felicitarile(le-am dat voie altora) si am plecat catre Natalia Vodianova for Etam Party.Pe  alta data, alta poveste.

Articole asemanatoare
anamaria prodan
Anamaria Prodan apariție sexy la o prezentare de modă la Paris
Giorgio Armani
Regele modei Giorgio Armani, omul care a îmbrăcat Hollywood-ul
Celebritati nascute pe 11 iulie!
Armani pune piciorul in prag la Milano Fashion Week

Comenteaza acest articol

Exclusiv Tabu.ro: Jurnalul unei fashioniste la Săptămâna Modei la Paris, partea I

by realitatea   2 min
0