Home > Agenda > Exclusiv Tabu.ro, Tudor Giurgiu despre trupa Grimus

Exclusiv Tabu.ro, Tudor Giurgiu despre trupa Grimus

Cum ai ajuns sa faci pro bono videoclipul trupei Grimus?

Grimus sunt niste baieti din Cluj care cinta incredibild e bine, un rock alternativ. A fost o mare bucurie sa-i descopar, mai ales ca eu am pierdut legatura in ultimii ani cu muzica pentru ca nu am mai avt timp, desi inainte eram f conectat. I-am vazut la Andi Moisescu la emisiune. I-am asccultat 5 minute, am ramas masca, am intrat pe site-ul lor. Am gasit acolo alte piese care sunau foarte tare si le-am scris un mesaj ca orice fan: ”uite vreau sa fac ceva pt voi, hai sa ne intilnim”.

Mai tirziu am aflat ca Rozalb de Mura ii imbraca, deci au mai girat si altii pe talentul lor. Ne-am imprietenit si au cintat si la TIFF. Le-am facut videoclipul care a intrat deja pe televiziunile muzicale. Eu am mare incredere in ei, chiar daca nu se vor rupe usile magazinelor cu oameni care sa le cumpere discul. Cea mai mare surpriza ne-a facut Vlad Petri, operatorul, care a vrut sa filmam cu un aparat foto. A scos Canon-ul un aparat foto, apropo de unde o ia tehnologia, si pentru prima data in viata am filmat cu un aparat foto care avea HD extrem de buna.

Cind am vazut si imaginea, arata incredibil. Si daca se ajuns aici sunt absolut convins ca, in citiva ani, se vor face scurt metraje cu astfel de aparate. A fost nu doar o experienta foarte placuta , ci si o ocazie de a vedea cu ochii mei cit de repede inaintam in tehnologie.

Articole asemanatoare
MONICA BARLADEANU – scena de sex cu ANDI VASLUIANU
Filme, festivaluri și scenarii în lucru

Comenteaza acest articol

Exclusiv Tabu.ro, Tudor Giurgiu despre trupa Grimus

by realitatea   1 min
0