Home > Health > Diete > Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

Kate Middleton

Kate Middleton, de 37 de ani, este adesea admirată pentru silueta sa zveltă. Multe femei o indiviază şi se întreabă ce dietă urmează şi ce exerciţii fizice foloseşte pentru a obține un abdoment plat și tonifiat.

Ducesa de Cambridge este fără îndoială unul dintre cei mai frumoși membri ai unei familiei regale din lume. Ca să arate așa, mănâncă sănătos și are un stil de viață activ.

Kate a fost întotdeauna o fană a sportului, e jucătoare înfocată de hochei și acum patroana mai multor organizații de caritate sportive. Potrivit Daily Mail, Kate nu are un antrenor personal. În schimb, lucrează zilnic acasă, făcând exerciții cardio și ridicând greutăți. Pentru cardio îi place să alerge afară, în special pe moșia Anmer Hall.

Însă un singur exercițiu o ajută să își mențină abdomenul tonifiat, potrivit Daily Express. Kate Middleton face în fiecare zi un exercițiu numit „plank” (scândură), care seamănă cu flotările, doar că antebrațele și nu mâinile sunt ținute pe podea.

„Există trei elemente, scândura de bază, scândura skydive și scândura pe o parte, toate fiind poziții pe care Kate le poate ține timp de 45 de secunde sau mai mult și le repetă de cel puțin 10 ori”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

„Scândura pe o parte înseamnă să te așezi pe o parte, ținându-ți trupul drept cu picioarele unite și un braț flexat direct sub umăr. Sky Dive este mai puțin grea: trebuie să stai pe burtă și să îți ridici ușor pieptul pânăce mușchii din zona burții cer milă”, a explicat sursa citată. De asemenea, Kate Middleton folosește o minge de sală pentru a-și lucra abdomenul.

Se știe deja că sportul e vinovat pentru fizicul de invidiat pe care îl are soția prințului William. Kate are trei copii și e o împătimită a sportului. Atât ea cât și sora sa, Pippa, iau lucrurile astea foarte în serios. Un rol important își joacă și alimentația. Potrivit Woman’s World, ducesa consumă fructe de pădure și terci pentru micul dejun.

Kate Middleton este o fană a mâncărurilor gătite acasă. Mesele gătite acasă sunt, în general, mai scăzute în zahăr, sare și grăsimi saturate, așa că gătitul de la zero este un mod minunat de a rămâne slab.

 

 

Articole asemanatoare
Kate Middleton
Kate Middleton a arătat fabulos într-o rochie ieftină FOTO
Meghan
Motivul pentru care ducesele Kate și Meghan poartă cercei ieftini cu rochii scumpe
Kate Middleton
Kate Middleton nu are voie să dea autografe dintr-un motiv foarte important
prințul william
Prințul William și Kate Middleton, 9 ani de căsătorie! Ducii au sărbătorit diferit anul acesta aniversarea lor

2 Responses

  1. Pingback : Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat. A dezvăluit exerciţiul ei secret - Stiri eZZ

Comenteaza acest articol

Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

by Andreea Damian   1 min
2