Home > Fără categorie > Există o persoană care o vorbeşte de rău pe Kate Winslet! Ştii cine e?

Există o persoană care o vorbeşte de rău pe Kate Winslet! Ştii cine e?

Pe Kate Winslet toată lumea o vorbeşte de bine. E o actriţă talentată, o mamă devotată, o femeie frumosă, salvează bătrâne din incendii, aşa că nici nu ar exista motive de bârfă negativă. Cu o excepţie!

Fostul iubit al actriţei, Louis Dowler, nu are o părere prea bună despre aceasta. Motivul? Ea l-a părăsit într-un mod destul de urât.

Să recapitulăm. În 2010, Kate a divorţat de soţul ei, regizorul Sam Mendes, iar câteva luni mai târziu s-a cuplat cu Louis, un model frumos şi de succes. S-au iubit, au trăit împreună şi, la un moment dat, au plecat împreună în vacanţă acasă la Sir Richard Branson. După cum ştiţi, casa a luat foc, iar Kate  salvat-o pe mama lui Richard din incendiu. Dar, odată cu casa, s-a ales praful şi de relaţia ei cu Dowler pentru că în vacanţă Kate l-a cunocut pe actualul ei iubit, nepotul lui Branson, Ned Rocknroll.

În cele câteva zile petrecute la casa lui Branson, Kate s-a hotărât să îl părăsească pe Dowler şi să îşi construiscă un viitor (cel puţin momentan) alături de Ned. Referitor la acest moment, Louis spune că Winslet a dat dovadă de cruzime: “Kate nu s-a purtat deloc frumos cu mine atunci şi încă îmi face rău treaba asta. Eram îndrăgostit de ea şi nu poţi schimb asta peste noapte. Nu vreau să intru în detalii, dar nu a fost o despărţire prea frumoasă din cauza ei. Sunt un tip cu capul (şi ce cap are!!) pe umeri, aşa că nu am de gând să umblu trist pe stradă, dar încă sunt supărat pe ea şi, din păcate, nu mi-am găsit pe altcineva.”.

Adevărul e că nu e prea frumos să pleci în vacanţă cu iubita şi să te întorci fără ea. Mai ales că Dowler divorţase de soţia lui pentru a fi cu Winslet.


Loading...

Comenteaza acest articol

Există o persoană care o vorbeşte de rău pe Kate Winslet! Ştii cine e?

by realitatea   1 min
0