Home > Agenda > Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

Al Pacino

Chiar dacă Al Pacino este unul dintre cei mai apreciați actori în vârstă de la Hollywood, trebuie să recunoaștem că în ultima perioadă a interpretat multe roluri proaste.

Starul a explicat, într-un interviu acordat revistei GQ, că a acceptat în ultimii ani să joace în producții precum 88 Minutes, Righteous Kill, Gigli, Manglehorn, Hangman și Jack and Jill pentru că a dorit să le facă mai bune.

Laureatul unui premiu Oscar a recunoscut că a jucat în mod intenționat în filme proaste pentru a vedea dacă le poate ridica. „Nu cred că accept vreodată rolul gândindu-mă că nu va fi un film prea bun; cred că se întâmplă așa cum zicea Bob (n.r. Robert De Niro), că ți se dau uneori bani și pentru ceva ce nu este chiar potrivit. Undeva, în sinea ta, știi că va fi un eșec. Apoi, când lucrurile se pun în mișcare și acest lucru devine clar, îți zici: «Ah, lasă că voi face să iasă mai bine». Și te străduiești mult, dai tot ce poți și te gândești: «Măcar dacă aș putea face ca acest film să fie unul mediocru». Iar ideea acesta te entuziasmează”, a spus Al Pacino.

Nu mulți actori au curajul să spună asta. Al Pacino pare însă conștient că acest mod de gândire nu este unul în care trebuie să persiste. „Este un implus de care ar cam trebui să încerc să scap acum”, a recunoscut el. Pe Al Pacino îl puteți urmări în filmul lui Martin Scorsese, The Irishman, und ejoacă alături de Robert de Niro și Joe Pesci, și în viitorul serial Amazon Hunters.

 

Articole asemanatoare
Al Pacino
Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără. Motivul e halucinant, dar amuzant!
The Irishman
Personajul feminin central din The Irishman spune doar 6 cuvinte în tot filmul de 3 ore și jumătate
Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci
Martin Scorsese
Martin Scorsese îi reunește pe De Niro, Al Pacino și Pesci în cel mai scump film din cariera sa

Comenteaza acest articol

Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

by Andreea Damian   1 min
0