Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

Chiar dacă Al Pacino este unul dintre cei mai apreciați actori în vârstă de la Hollywood, trebuie să recunoaștem că în ultima perioadă a interpretat multe roluri proaste.

Starul a explicat, într-un interviu acordat revistei GQ, că a acceptat în ultimii ani să joace în producții precum 88 Minutes, Righteous Kill, Gigli, Manglehorn, Hangman și Jack and Jill pentru că a dorit să le facă mai bune.

Laureatul unui premiu Oscar a recunoscut că a jucat în mod intenționat în filme proaste pentru a vedea dacă le poate ridica. „Nu cred că accept vreodată rolul gândindu-mă că nu va fi un film prea bun; cred că se întâmplă așa cum zicea Bob (n.r. Robert De Niro), că ți se dau uneori bani și pentru ceva ce nu este chiar potrivit. Undeva, în sinea ta, știi că va fi un eșec. Apoi, când lucrurile se pun în mișcare și acest lucru devine clar, îți zici: «Ah, lasă că voi face să iasă mai bine». Și te străduiești mult, dai tot ce poți și te gândești: «Măcar dacă aș putea face ca acest film să fie unul mediocru». Iar ideea acesta te entuziasmează”, a spus Al Pacino.

Nu mulți actori au curajul să spună asta. Al Pacino pare însă conștient că acest mod de gândire nu este unul în care trebuie să persiste. „Este un implus de care ar cam trebui să încerc să scap acum”, a recunoscut el. Pe Al Pacino îl puteți urmări în filmul lui Martin Scorsese, The Irishman, und ejoacă alături de Robert de Niro și Joe Pesci, și în viitorul serial Amazon Hunters.

 

ARTICOLE SIMILARE

MOMENTE DE NEUITAT PE COVORUL ROSU AL ROMANIAN MUSIC AWARDS 2014

Profil: Amy Winehouse

realitatea

Deltacron | O nouă variantă de coronavirus a fost descoperită în Cipru

Andreea Damian

Tromboza | Ce este și cum să recunoaștem primele simptome?

Andreea Damian

A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri

Andreea Damian

Experimentul Julius Meinl a schimbat peste 5500 poze de profil in poezii de profil

realitatea

Scrie un comentariu