Tabu
Image default
LIFESTYLE

Existența jocului de ruletă în viața tinerilor

Sunt atât de multe modalități prin care tinerii se pot distra, încât uneori rămânem surprinși de noile alegeri ale acestora, mai ales dacă avem de-a face, printre multe altele, cu tineri ce îndrăgesc jocurile de noroc. Și este foarte posibil ca de nenumărate ori să ne fi făcut opinii și păreri greșite despre acest gen de tineri.

Până una alta nu putem să nu remarcăm și faptul că jocurile de noroc in sine sunt ca un drog pentru multi dintre tinerii ce au ales aceasta cale de distractie. De asemenea, unul dintre jocurile de noroc cu vechime din cazinouri este legat și de jocul de ruletă.

Ce reprezintă jocul de ruletă?

Chiar dacă se spune că este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc din cazinou, jocul de ruleta dispune in mod deosebit de o masa speciala, ce este impartita in 37 de numere. Ceea ce o face atât de specială însă este faptul că aceasta la capăt are o ruletă ce deține 37 de diviziuni egale și care sunt numerotate de la 0 și până la 36. Trebuie să mai știți că un alt aspect interesant și destul de important al acestei mese speciale este constituit din suma numerelor ce este inscripționată pe ruletă, iar aceasta are valoarea de 666.

Cum se joacă la ruletă?

Deși nu pare o chestiune greu de realizat, ba din contră jocul este cât se poate de simplu, dar care totuși îi poate indispune pe unii dintre jucători. Mai exact înainte de a arunca crupierul bila împotriva sensului de învârtire a ruletei se fac numeroase pariuri pe diferite sume de bani. De altfel sunt numeroase moduri prin care poți paria, jocul acesta devenind unul foarte simplu de jucat pentru orice tip de persoană. De exemplu, puteți lua în calcul și următoarele metode de a paria:

  • un număr / x 36 suma pariată;
  • 2 numere / x 18 suma pariată;
  • 3 numere / x 12 suma pariată;
  • 4 numere / x 9 suma pariată;
  • 6 numere / x 6 suma pariată;
  • coloana / x 3 suma pariată;
  • duzina / x 3 suma pariată;
  • culoare / x 2 suma pariată;
  • numere mari sau numere mici / x 2 suma pariată;
  • numere pare sau impare / x 2 suma pariată;

Se poate întâmpla de asemenea ca anumite cazinouri să aibă anumite sume fixe pentru ruletă pentru a putea paria, cu toate că puteți paria orice combinație de numere și prin orice modalitate. Interesant este faptul că parierea respectivă se realizează prin intermediul jetoanelor, fiecare jucător având culori diferite pentru jetoanele sale.

De altfel trecerea în bani a diferitelor pariuri se realizează atât la caseria cazinoului respectiv, cât și la masa de ruletă unde te-ai decis să joci. Însă cum trăim în era vitezei și tehnologizării de ultim moment jocul de ruletă a întâmpinat și acesta diferite schimbări. Cu toate că una dintre aceste schimbări importante se poate rezuma la ruleta online, mai ales că cei mai mulți dintre tineri sunt captivați de internet și de tot ceea ce înseamnă mediul online.

Și poate că ar trebui spus că mare diferență nu este între jocul de ruletă din cazinou și jocul de ruleta online. Mai degrabă am putea defini acest lucru ca fiind o modalitate mult mai ușoară în a te bucura de joc, mai cu seamă că nu trebuie să te mai deplasezi până la cazinou, ci totul se întamplă la un click distanță și cam atât. În altă ordine de idei regulile jocului de ruletă nu sunt schimbate, ci doar adaptate în funcție de jocul pe care îl jucați, dacă anume doriți jocul de ruletă dintr-un cazinou sau dacă doriți să jucați la ruleta online, în funcție de preferințele voastre.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să-ți decorezi casa în funcție de semnul zodiacal

Andreea Damian

Anunt socant pentru umanitate: “Trei copii clonati traiesc in Europa de Est!”

Cum arata barbatul care mananca de 10 ani numai fast-food si fumeaza 50 de tigari pe zi. “N-am nicio problema”

Kelly Osbourne vrea să facă un copil cu prietenul ei homosexual

realitatea

Presa americana: Angelina Jolie e ca un schelet din cauza unei boli grave

10 metode prin care poti manca mai sanatos

Scrie un comentariu