Tabu
lifestyle

Exlusiv Tabu: Alexandra Avram, manechin și VJ Music Channel

Interviu de Eugen Istodor

Alexandra Avram Manechin. VJ Music Channel: „Topul” de sâmbătă și „Tu alegi” de luni până vineri. Tocmai am enumerat calitățile Alexandrei Avram. A treia ține de celebritate: interviul eșuat cu Adi Despot și zvonurile privind tulburarea iubirii dintre Ioana Băsescu și Giovanni Francesco, șeful postului Music Channel.

Apartamentul? Mami mi l-a aranjat. E negru cu portocaliu și pereți albi. Am vrut să desenez ceva pe pereți, dar m-am lăsat. O să fac totul roz. Am eu o obsesie pentru roz. Aveam perioade în care mi se spunea Alexandra Roz.

Ursuleți? Au fost, dar i-am scos. Am trecut de perioada aia. Am flori, le pun de sus până jos. Sunt mai tipicară și conservatoare. Măi, am obsesia cu curățenia, ca toate femeile și sunt la locul meu când vine vorba de casa mea, de viața mea. Când vine vorba de haine sunt altfel. M-au fascinat pe mine hăinuțele de mică. O înnebuneam pe mami să-mi coasă hăinuțe pentru păpuși. De când am învățat eu, fac tot soiul de chestii. Niciun lucru cumpărat n-o să-l vezi, așa, cum e la magazin. Ce să zic, nu am mai avut timp să merg la shopping afară de un an de zile și am suferit mult, dar am găsit și la noi.

Citește interviul în întregime în numărul de martie al revistei Tabu!

ARTICOLE SIMILARE

KIM KARDASHIAN la un pas de avort spontan!

Penelope Cruz: Nu îmi voi face niciodată operaţii estetice!

realitatea

Patricia Field amenință că va renunța la Sex and the City

realitatea

Cum a scapat Andreea Marin de-o datorie de 1,68 milioane de euro!

Designerul săptămânii: Christian Dior

realitatea

Rihanna a vomitat pe scenă

realitatea

Scrie un comentariu