Home > Lifestyle > EXOD! Inca o vedeta din Romania se muta la Monte Carlo

EXOD! Inca o vedeta din Romania se muta la Monte Carlo

Inca o vedeta dn Romania se muta la Monte Carlo! Migaela Radulescu nu va mai fi singura. Raluca Sandu, fata fostului preşedinte FRF, a decis să facă o schimbare majoră în viaţa ei, mai ales că va deveni din nou mamă. Astfel, ea şi-a retras fiica (facuta cu socrul Antoniei, Ciro Castellano) de la grădiniţa privată din Capitală la care era înscrisă şi a dus-o în Principat.

Chiar dacă avea cam tot ce-i trebuie în România, Raluca Sandu şi-a făcut bagajele, în urmă cu câteva săptămâni, şi a plecat din ţară cu tot cu fiica ei, Simona, în vârstă de patru ani şi jumătate, precum şi cu iubitul său, afaceristul israelian Ziv Tetelman, căruia urmează să-i dăruiască un băieţel. Destinaţia aleasă: Monte Carlo. Mai precis, fosta sportivă a decis să facă o schimbare importantă în viaţa ei şi s-a mutat în Principatul Monaco, unde intenţionează să trăiască, cel puţin o perioadă, în linişte, mai ales că intră în luna a noua de sarcină. Astfel, ea şi-a retras fetiţa de la grădiniţa privată din Capitală la care era înscrisă pentru a-i oferi o viaţă mai bună peste hotare. Chiar dacă şi-a stabilit cartierul general la Monte Carlo, Raluca vine destul de des în ţară. În urmă cu câteva zile, ea s-a întors special pentru a participa la ziua de naştere a tatălui ei, Mircea Sandu.

Deşi din informaţiile noastre naşterea ar fi programată deja la o clinică particulară din Bucureşti, se pare că fosta sportivă ar intenţiona totuşi să nască în Principat.
Mai mult: http://www.libertatea.ro

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

EXOD! Inca o vedeta din Romania se muta la Monte Carlo

by   1 min
1