Tabu
Image default
LIFESTYLE

Experiență interactivă | Intră în lumea extrasenzorială la MIRATOPIA

Miratopia te va impresiona încă din primele secunde. Acest spațiu unic cu proiecții video interactive este destinat celor pasionați de natură si tehnologie digitală și este rezervată bucureștenilor până pe 11 iulie.

Mergi într-o călătorie unică, pe cele 7 tărâmuri magice. Sun Plaza a lansat un spațiu cu proiecții video interactive, realizat cu ajutorul tehnologiei digitale, menit să trezească simțurile și să îi poarte pe vizitatori într-o lume aproape magică.

La etajul 1 al centrului comercial, în zona centrală, vizitatorii pot intra în studioul amenajat cu ajutorul unei tehnologii ce are la bază senzori de mișcare, astfel că proiecțiile video se vor modifica în funcție de comportamentul lor. Cei curioși, care pătrund în Miratropia, vor putea face astfel o călătorie prin tărâmuri extraordinare, cu detalii uimitoare inspirate de lumea subacvatică, terestră, de înaltul cerului, până la spațiul cosmic.

Elementele grafice interactive și modurile diverse de a interacționa, fac experiența cu adevărat specială și instagramabilă.

Proiecțiile durează aproximativ 10 minute și sunt compuse din șapte momente diferite:

  1. Vizitatorii vor putea pătrunde în lumea subacvatică și interacționa cu vietățile marine. Vor sta aproape de rechini, vor încerca să atingă meduzele și astfel vor înțelege mai multe despre această lume misterioasă.
  2. Vor continua călătoria într-un spațiu terestru liniștitor, înconjurat de snopi de grâu imenși și de un cer superb, unde vor putea descoperi ce se întâmplă când încearcă să interacționeze cu elementele proiectate în jurul lor.
  3. Vor păși apoi în pădurea magică, un spațiu ireal de frumos ce îi va primi cu fluturi și licurici, animăluțe și copaci strălucitori. Vor fi invitați să interacționeze cu elementele din jurul lor pentru a descoperi „magia” pădurii.
  4. Călătoria continuă spre cer, unde vor putea dansa printre nori și le vor putea schimba forma, însuflețindu-i cu mișcările lor.
  5. Siluetele celor din cub se vor transforma în lumină, iar poziția lor va influența dinamica grafică, fluidă, electrizantă a acesteia.
  6. Vor putea păși pe Soare și interacționa cu suprafața lui, generând explozii solare. Vor vedea îndeaproape cum arată suprafața de plasmă fierbinte a astrului ce face posibilă viața pe Pământ.
  7. Vor pătrunde apoi în spațiul cosmic și se vor plimba printre planete. Au ocazia unică să interacționeze cu stelele, planetele, cometele și să descopere un spațiu pe care doar astronauții au privilegiul să îl cunoască.

Grăbește-te, dacă nu ai făcut-o până acum, te mai poți bucura de această experiență interactivă unică până pe 11 iulie 2021.

ARTICOLE SIMILARE

Åžase motive să bei apă

realitatea

Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra

realitatea

Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Andreea Damian

Bebelușii pot înțelege conceptul de a număra chiar mai devreme de vârsta de 14 luni

Andreea Damian

Prima nevasta a lui Bodo: “Mi-era frica pentru ca ma batea. Imi spunea “daca nu te potolesti, o sa-ti zbor capul!””

Ce i se întâmplă copilului tău când îi citeşti de mai multe ori aceeaşi carte

Andreea Damian

Scrie un comentariu