Home > Lifestyle > Experiment: Cum arata o femeie dupa o luna fara alcool

Experiment: Cum arata o femeie dupa o luna fara alcool

Atunci cand vorbim despre alcool, ne gandim, cel mai probabil, la efectele pe care le are acesta asupra siluetei sau a starii de spirit. Dar ce se intampla cu pielea in momentul in care obisnuiesti sa bei?

Ei bine, in incercarea de a gasit un raspuns la aceasta intrebare, medicii britanici impreuna cu jurnalistii de la Daily Mail au facut un experiment pentru a arata ce se intampla cu tenul celor care au obiceiul sa mai bea cate un paharel.

Subiectul experimentului a fost Laura, o femeie de 40 de ani, mama a doi copii, care a renuntat la alcool timp de o luna. Inainte de demararea experimentului, femeia obisnuia sa bea in jur de cinci pahare de vin pe saptamana, in conditiile in care doza recomandata este de un pahar pe saptamana.

La inceputul primei saptamani, Laura se plange ca tenul ei are o culoare rosiatica si ca pielea ii este afectata pana spre decolteu. Fruntea si nasul ii sunt lucioase si aspre, iar pe obraji are pete uscate.

In a doua saptamana a experimentului, femeia sustine ca doarme mai mult dimineata si nu se mai trezeste atat de des pe parcursul noptii. Mai mult, aceasta sustine ca i-a scazut si pofta de a rontai tot felul de alimente nesanatoase, obicei capatat in vremea cand bea alcool.

In a treia saptamana de experiment, britanica a observat si o diferenta in textura tenului, care nu mai este la fel de uscat si de ridat, nu doar pe fata, ci si pe maini. Dupa trei saptamani fara alcool, chiar si apropiatii au observat schimbarea in felul in care arata Laura
prima saptamana 1 ultima saptamana

In ultima saptamana de experiment, insasi Laura a simtit o schimbare in starea de spirit: mai multa energie, mai putine dureri de cap. In plus, dupa o luna fara alcool, femeia nu mai avea buzele uscate si a sabit 1 kilogram si 360 de grame.

Articole asemanatoare
Cele două mituri stupide despre corpurile femeilor pe care le-am învățat din filme
O campanie cu moațe a Poliției Române – Fără alcool la volan!
alcool
Concluzie surprinzătoare legată de alcool. Consumul moderat previne apariția unei boli grave
Un zbor a fost întârziat de bărbați ultra-ortodocși care au refuzat să stea lângă femei

Loading...

Comenteaza acest articol

Experiment: Cum arata o femeie dupa o luna fara alcool

by   1 min
0