Home > beauty > Experiment: Machiaj pe care il poti purta cand dormi

Experiment: Machiaj pe care il poti purta cand dormi

Inca, multe femei se trezesc inaintea sotilor, ca sa se machieze. Victoria Beckham ar fi una dintre aceste femei, dar sunt multe alte femei asemenea. Karen Franklin, o jurnalista de 41 de ani de la dailymail.co.uk, care e casatorita de 9 ani, face acest lucru zilnic. Cu alte cuvinte, sotul ei nu a vazut-o niciodata fara machiaj.

Acum, a gasit o modalitate mai eficienta de a fi machiata a doua zi, fara sa se mai trezeasca cu o ora inainte. Machiajul rezistent la transfer, care dureaza pana a doua zi. Mai exact foloseste produse care rezista mai mult timp si care sustin ca ar ajuta pielea sa se regenereze in impul noptii, care, recent, au aparut pe piata.

In principiu, au fost create pentru femeile care lucreaza pana tarziu, calatoresc sau petrec pana a doua zi si nu au timp sa-si refaca machiajul.

Ar putea fi aceste produse eficiente? Karen a facut acest experiement si s-a culcat machiata. Mai exact, 7 ore de somn purtand fond de ten, corector, pudra, dermatograf, fard, mascara si ruj.

Verdictul:
Fondul de ten, care promitea o pielea perfecta timp de 25 de ore s-a mentinut pe fata, insa a patat perna si a ingrasat putin tenul. Corectorul care sfideaza timpul s-a sters. Fardul care dureaza 24 de ore, waterproof, a rezistat si nici nu a patat perna. Dermatograful semipermanent, care dureaza 48 de ore, a disparut din colturile ochiului si ce a ramas nu era chiar atragator. Mascara pentru 3 zile a rezistat. Rujul de 18 ore, waterproof, a rezistat pe perioada noptii si nici nu a murdarit perna. In concluzie, machiajul a rezistat in mare parte, dar nu a aratat ca si cum ar fi fost abia aplicat.

Dar, desi pare un experiment interesant si, cu siguranta, o solutie pentru multe femei care se trezesc dimineata ca sa isi “ascunda” chipul sub machiaj, mi se pare una dintre cele mai gresite recomandari. Degeaba se chinuie specialistii si multi editori sa iti recomande o pauza de cateva ore pentru tenul tau, in care poti aplica produse hranitoare si care sa refaca pielea, daca se alimenteaza ideea de a obtine mai putine ingrediente necesare pentru piele si cum sa-ti maschezi adevaratul chip de sotul tau. Cu alte cuvinte, se alimenteaza ideea ca tu, naturala, nu esti frumoasa si trebuie sa te multumesti cu o piele din ce in ce mai deteriorata. La un moment dat, chiar o sa ai nevoie de multe tratamente si machiaj, ca sa acoperi daunele pe care I le faci acum pielii tale, daca apelezi la astfel de trucuri.

Tu ce parere ai?

Foto: dailymail.co.uk

Articole asemanatoare
Sleep Texting: Este posibil să trimiteți mesaje text în timp ce dormiți? Da, cu siguranță
câine
Încă un motiv să lași câinele să doarmă cu tine în pat, și nu pisica sau iubitul
dysanie
Ți-e greu să te dai jos din pat dimineața? Poate fi semnul unei boli serioase
O nouă tehnică de adormire pentru insomniaci pare să fie preferata tuturor

Comenteaza acest articol

Experiment: Machiaj pe care il poti purta cand dormi

by   1 min
0