Tabu
Image default
lifestyle

Expo Fashion in the Mirror la Photographers-™ Gallery din Londra

Mai ai timp până în 14 septembrie să dai o fugă până la Londra ca să vezi cum se construiește o iluzie! Åži incă una magnifică, cea a fotografiei de modă! Vrei să vezi cum se așează luminile în timpul unei ședințe foto, astfel încât modelul să arate complet schimbat?

Sau cum se realizează tot set-up-ul, incluzând machiajul, hair-styling și de câți munți de haine e nevoie pentru a alege o singură ținută? Va fi o întâlnire interesantă cu lumea artificială care atinge perfecțiunea fotografiei de modă, cea fără de care nu putem să trăim fericite.

Practic vei vedea tot procesul artistic din spatele marilor nume ale fotografiei de modă. Expoziția cuprinde lucrări fotografice din anii ’40 și până în prezent ale lui Mario Testino, Richard Avedon, Nick Knight, Juergen Teller, Steven Klein, Bert Stern, Steven Meisel, Helmut Newton, Irving Penn, Terence Donovan, Jonathan de Villiers sau Saul Leiter.

Există și câteva fotografii cu artiștii, surprinși în timp ce lucrau, sau autoportrete inedite. The Photographers’ Gallery este cea mai mare galerie londoneză dedicată fotografiei. Pentru mai multe detalii și imagini din expoziție accesează Photonet.org.uk 

ARTICOLE SIMILARE

Justin Timberlake nu vorbeşte cu Brtiney Spears de 9 ani

realitatea

In sfarsit! ANA si ALEX VELEA au divortat! De ce nu poate ANTONIA sa divorteze…

Jorge a dat nas in nas cu fosta nevasta la propria-i nunta!

Jennifer Aniston se face regizor

realitatea

TAYLOR SWIFT isi filmeaza PISICUTA / VIDEO

SEX in serialele americane de azi! FOTO explicite

realitatea

Scrie un comentariu