Tabu
Image default
lifestyle

Expo Fashion in the Mirror la Photographers-™ Gallery din Londra

Mai ai timp până în 14 septembrie să dai o fugă până la Londra ca să vezi cum se construiește o iluzie! Åži incă una magnifică, cea a fotografiei de modă! Vrei să vezi cum se așează luminile în timpul unei ședințe foto, astfel încât modelul să arate complet schimbat?

Sau cum se realizează tot set-up-ul, incluzând machiajul, hair-styling și de câți munți de haine e nevoie pentru a alege o singură ținută? Va fi o întâlnire interesantă cu lumea artificială care atinge perfecțiunea fotografiei de modă, cea fără de care nu putem să trăim fericite.

Practic vei vedea tot procesul artistic din spatele marilor nume ale fotografiei de modă. Expoziția cuprinde lucrări fotografice din anii ’40 și până în prezent ale lui Mario Testino, Richard Avedon, Nick Knight, Juergen Teller, Steven Klein, Bert Stern, Steven Meisel, Helmut Newton, Irving Penn, Terence Donovan, Jonathan de Villiers sau Saul Leiter.

Există și câteva fotografii cu artiștii, surprinși în timp ce lucrau, sau autoportrete inedite. The Photographers’ Gallery este cea mai mare galerie londoneză dedicată fotografiei. Pentru mai multe detalii și imagini din expoziție accesează Photonet.org.uk 

ARTICOLE SIMILARE

Clal Romania renunta la inca 70 de angajati

realitatea

Angelina și Brad au locuri secrete unde fac sex

realitatea

Se redeschide Băneasa Drive In Cinema

realitatea

MONICA GABOR: “Irinel ma punea sa ma dezbrac …”

Inna – FOTO noi de pe Facebook

Despicable me sau despre cum mai 3D-păcălim copiii că toată lumea e bună.

realitatea

Scrie un comentariu