Home > Agenda > stiri > Expo foto la Londra, Rankin

Expo foto la Londra, Rankin

Dacă ajungi la Londra până în 18 septembrie, la Old Truman Brewery, (91 Brick Lane, London) ai prima retrospectivă fotografică Rankin, 22 de ani de activitate fotografică.

600 de fotografii, multe dintre ele expuse în premieră, în care le vei recunoaște pe Majestatea Sa, The Queen Elisabeth II, Kate Moss, Cate Blanchett, Naomi Campbell, Kylie Minogue, Heidi Klum, Tony Blair, cei mai cunoscuți actori britanici și americani – în ipostaze foarte simpatice, portrete glamour & glitz, fotografii încărcate de erotism sau simplitate; fotografii din campanii publicitare în care a surprins oameni simpli, de pe stradă; nuduri; pictoriale din Dazed & Confused, revista al cărei co-fondator este.

John Rankin Waddell s-a născut în 1966, în Glasgow și și-a făcut debutul ca fotograf pentru revistele de modă. De curând Rankin s-a lansat și în producția de film, cu The Lives of the Saints, iar anul acesta în ianuarie și-a expus filmul documentar, tribut artiștilor care au schimbat fotografia de modă, Seven Photographs that Changed Fashion – Cecil Beaton, Erwin Blumenfeld, Richard Avedon, Helmut Newton, Herb Ritts, David Bailey, Guy Bourdin.

Articole asemanatoare
Sorin Onisor si hoinarii sai te asteapta la Clubul Taranului Roman din Bucuresti
Portrete vii de Vlad Petri
Muzica altor chipuri, expo foto Răzvan Lazăr
EXPLORING THE RETURN OF REPRESSION, expo la Pavilion Unicredit

Loading...

Comenteaza acest articol

Expo foto la Londra, Rankin

by realitatea   1 min
0