Home > Agenda > stiri > Expoziție de fotografie Cosmin Bumbuț, la Karousel

Expoziție de fotografie Cosmin Bumbuț, la Karousel

Până în 28 mai, Galeria de artă Karousel de pe Strada George Călinescu 5A te așteaptă cu o expoziție de fotografie specială: „Cuba continuă”, o expoziție personală de fotografie semnată de Cosmin Bumbuț. „Cuba continuă” este punctul culminant al unui proiect pe care artistul l-a derulat pe parcursul a două călătorii în Cuba.

Expoziția spune o poveste despre bucuria de a trăi viața în toată grandoarea ei, despre El Culto a la Vida celebrat și de Havana Club. “Am călătorit sute de kilometri prin Cuba cu mașina, cu trenul sau pe jos și am încercat să evit să o privesc cu ochii unui turist și să mă las cucerit de exotismul ei. Am surprins prin obiectivul aparatului sute de momente comune din viața unor oameni obișnuiți. Ceea ce le face însă speciale, spectaculoase chiar, este capacitatea oamenilor de a se bucura și de a găsi frumusețea tocmai în acele lucruri simple.”, a declarat Cosmin Bumbuț.

Expoziția se va muta pentru scurt timp la Cluj-Napoca la Muzeul Național de Artă, în perioada Festivalului Internațional de Film TIFF 2009, și va reveni pe 7 iunie la Karousel Bucuresti. A nu se rata!

Articole asemanatoare
Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție
Ce au in comun prostitutia si arta?
galceava-pictorului-cu-lumea
Galceava pictorului cu lumea – Ioan Dreptu
La Artmark, Craciunul incepe mai devreme

Loading...

Comenteaza acest articol

Expoziție de fotografie Cosmin Bumbuț, la Karousel

by realitatea   1 min
0