Tabu
Image default
lifestyle

Expoziție de fotografie Cosmin Bumbuț, la Karousel

Până în 28 mai, Galeria de artă Karousel de pe Strada George Călinescu 5A te așteaptă cu o expoziție de fotografie specială: „Cuba continuă”, o expoziție personală de fotografie semnată de Cosmin Bumbuț. „Cuba continuă” este punctul culminant al unui proiect pe care artistul l-a derulat pe parcursul a două călătorii în Cuba.

Expoziția spune o poveste despre bucuria de a trăi viața în toată grandoarea ei, despre El Culto a la Vida celebrat și de Havana Club. “Am călătorit sute de kilometri prin Cuba cu mașina, cu trenul sau pe jos și am încercat să evit să o privesc cu ochii unui turist și să mă las cucerit de exotismul ei. Am surprins prin obiectivul aparatului sute de momente comune din viața unor oameni obișnuiți. Ceea ce le face însă speciale, spectaculoase chiar, este capacitatea oamenilor de a se bucura și de a găsi frumusețea tocmai în acele lucruri simple.”, a declarat Cosmin Bumbuț.

Expoziția se va muta pentru scurt timp la Cluj-Napoca la Muzeul Național de Artă, în perioada Festivalului Internațional de Film TIFF 2009, și va reveni pe 7 iunie la Karousel Bucuresti. A nu se rata!

ARTICOLE SIMILARE

Muzica altor chipuri, expo foto Răzvan Lazăr

realitatea

DE CE a vrut SERGIU NICOLAESCU sa fie incinerat! MOTIV incredibil!

Kate Moss, fără TopShop și fără haine – FOTO

realitatea

Carla Bruni-Sarkozy a dat-o pe rock

realitatea

“Tatăl vostru era un drogat?”, au fost întrebații copiii lui Michael

realitatea

Madonna și Jesus Luz se căsătoresc

realitatea

Scrie un comentariu