Home > Hobby > Discutii despre fotografie subacvatica si sporturi nautice

Discutii despre fotografie subacvatica si sporturi nautice

Text: Cristiana Apostol

Aviz amatorilor de sporturi nautice sau pasionatilor de fotografie subacvatica, la Romexpo, in cadrul Targului Nautic International Bucuresti expun Marine Explorers care, incepand de anul trecut, m-au ajutat la demersurile mele fotografice subacvatice, iar alaturi de ei ma voi afla si eu, pe intreaga durata a targului.

Pentru a o lua un pic mai de la calendele grecesti: printre lucrurile faine pe care le-am trait anul trecut pot nota, cu siguranta, intalnirea cu Tudor Fulga si Nicusor Chiripuci, de la Marine Explorers. Ei exact asta fac, sporturi nautice, exploreaza adancimile apelor de toate felurile, folosind echipamente complete de scufundare. Data fiind activitatea mea si pasiunea mea pentru fotografie, in special cea subacvatica, ne mai intalniseram si cu alte ocazii, la Vama Sub Lumini de Oscar, sau pe internet. Intr-o formula completa, cu toata echipa, ne-am intalnit in 2015, cand Nicu si Tudor mi-au intins o mana de ajutor imprumutandu-mi, pentru un eveniment, un costum de scufundare nemaipomenit.

Dupa aceasta prima intalnire cu echipa completa, Marine Explorers mi-au sarit din nou in ajutor, prompti si eficienti, cand am decis ca un pas necesar pentru mine ar fi sa-mi iau o carcasa pentru fotografie subacvatica pentru aparat. Totul a decurs foarte rapid si simplu si la scurt timp dupa ce am discutat despre carcasa Ikelite, o aveam pe masa, asteptand cuminte sa fie studiata.

Printre greutatile pe care le-am intalnit in procesul de fotografie subacvatica, una intotdeauna majora a fost senzatia intensa de frig pe care o aveam la fiecare scufundare. Din nou, Tudor si Nicu au intervenit si rezultatul a fost unul fantastic – costumul pentru sporturi nautice de la ei m-a ajutat sa pot petrece mai mult timp in apa, fara ma confrunt cu probleme de sanatate, ca pana atunci.

Una dintre ultimele intalniri cu Marine Explorers am avut-o vara trecuta, cand am organizat impreuna un mic workshop de fotografie subacvatica cu model.

Zilele acestea se intampla ceva fain. La Romexpo (intre 24-27 Martie), are loc Targul Nautic International Bucuresti. Marine Explorers si cu mine o sa fim prezenti in cadrul targului. De la labe de inot, vizoare si detentoare, costume de toate tipurile si masurile, pana la excursii in destinatii exotice, pentru scufundari (de exemplu in celebrele Cenote din Mexic), au un raspuns pentru orice intrebare, pentru orice nivel de interes in incursiunile in lumea subacvatica. Alaturi de ei voi fi si eu prezenta. Daca vreti sa discutam despre aspecte ale fotografiei subacvatice (in special cu model), stiti unde ma gasiti si va astept cu drag!

Fotografii: Cristiana Apostol, Danut Moldoveanu, Florian Ardelean, Tudor Fulga, Marine Explorers

Modele: Iulia Cristocea, Catalina Chiciuc, Corina Andrian, Nora Dinca

Vezi si:

http://www.tabu.ro/fotografie-cristiana-apostol-calatorie-in-albastru/

http://www.tabu.ro/fotografie-cristiana-apostol-flowermaker/

http://www.tabu.ro/fotografie-cristiana-apostol-visul-unei-nopti-de-vara/

Articole asemanatoare
fotografie
De ce vedem în culori această fotografie alb-negru
Cum te poti pregati pentru o sedinta foto profesionala
Fotografii si calatorii de colectie intr-o cariera de succes
Primavara in Romania, fotografiata de Sorin Onisor

Comenteaza acest articol

Discutii despre fotografie subacvatica si sporturi nautice

by realitatea   2 min
0