Home > Agenda > stiri > Expoziție foto COSMIN GOGU

Expoziție foto COSMIN GOGU

Cosmin Gogu își vernisează prima sa expoziție de fotografii, dupa ce ani de zile a semnat pictoriale de fashion în revistele glossy din România.

Cosmin a terminat Universitatea de Artă București, secția Pictură. Åži-a început cariera de fotograf profesionist în 1998, odată cu lansarea revistei Playboy si Madame Figaro.

A colaborat cu cele mai mari agenții de publicitate din România, cu ale căror lucrări a câștigat premii la numeroase festivaluri de publicitate, precum AdPrint și Portoroz. Cosmin Gogu a câștigat concursul de fotografie de modă Coca-Cola light „Choose your lightstyle", categoria „Glamour", iar în cadrul "Audi Photo Academy Awards", premiul pentru cea mai bună tehnică și premiul publicului.

Sponsorii principali ai retrospectivei foto Cosmin Gogu sunt Samsung și SKYY Vodka (care, după multe alte colaborări cu fotografi celebri precum Matthew Rolston și David LaChapelle, susține pentru prima dată un artist român).

Studioul lui Cosmin rămâne deschis tuturor celor care doresc să viziteze expoziția, până în data de 28 februarie, între orele 09:00-17:00, în Str. Popa Nan, nr. 82, et, 2.


Comenteaza acest articol

Expoziție foto COSMIN GOGU

by realitatea   1 min
0