Home > Fără categorie > Expoziţie Seductive. De la Glamography.

Expoziţie Seductive. De la Glamography.

Duminica, 12 iunie, ora 18.00, la Boheme Cafe & Bistro, va avea loc vernisajul expozitiei „Seductive” semnata Glamography.

Expozitia marcheaza doua momente importante pentru autorii lor: este prima manifestare artistica cu public al lui Cristian Niculae si Dan Nichitiu dar si implinirea a unui an de cand cei doi fotografiaza sub numele Glamography.

“Seductive” nu a fost un nume greu de ales pentru aceasta expozitie; inca de la inceput, Cristian si Dan au fost atrasi de fotografia de moda si mai ales de capacitatea subietilor si a modelelor de a imbraca diferite “haine” temperamentale. Fotografiile dezvaluie acea femeie care poate fi seducatoare trecand prin mai mai multe stari: de veselie, melancolie, aroganta, visare sau mahnire. Seducatoare sunt nu numai delicatetea si jovialitatea, ci si indignarea sau indiferenta.

Toate aceste stari vor putea fi confirmate sau puse la indoiala in prezenta celor doi fotografi, de toti cei curiosi sa patrunda misterele unei expresii, tainele unui chip.

Conceptul Glamography impineste un an de existenta si reuseste sa mentina acel echilibru perfect stabilit de la inceput:  profesionalism, umor si frumusete.

Fotografiile vor fi expuse la Boheme Cafe & Bistro (strada Caderea Bastiliei nr. 11) pana in data de 26 iunie 2011.


Comenteaza acest articol

Expoziţie Seductive. De la Glamography.

by realitatea   1 min
1