Home > Agenda > stiri > Expozitie si workshop de pictura pe portelan

Expozitie si workshop de pictura pe portelan

Construct Expo Ambient, cea mai importanta manifestare dedicata constructiilor si decoratiunilor interioare, organizata la Romexpo, invita la exprimarea personalitatii individuale si isi propune sa stimuleze imaginatia publicului, mai ales atunci cand este vorba de construirea, decorarea sau ambientarea unui spatiu de locuit.

Targul organizat la Romexpo include, la cea de-a 17-a editie, o pretioasa galerie de obiecte decor, realizata de catre Wagner Arte Frumoase si Povesti, unicul manufacturier bucurestean de arta pura (grafica, pictura) transpusa pe obiecte de portelan fin.

Publicul poate admira atat cea mai noua colectie de obiecte de mic decor, cu modele traditionale romanesti, dar si obiecte din colectiile anterioare, realizate utilizand o tehnica speciala, dacalcomania, care presupune o imprimare fidela a unor desene concepute de catre artisti. Pentru cei care isi doresc construirea unui spatiu individual, complet diferit, Wagner Arte Frumoase si Povesti propune personalizarea accesoriilor de baie: lavoare, cazi de baie, pisoare, faianta, prezentand Colectia de Dantela. Pretul obiectelor expuse poate varia de la 20 de Euro, pentru accesoriile de mici dimensiuni, pana la 10,000 de Euro, pentru ansamblurile de baie alcatuite din mai multe obiecte.

“Ne propunem sa imbogatim permanent evenimentele realizate de catre noi cu elemente noi, care sa prezinte o atractie pentru public si o referinta pentru specialisti. Reinterpretarea obiectelor sanitare, de mobilier sau de decor, transformarea acestora in obiecte de arta reprezinta o invitatie la prospetime, la realizarea unei legaturi personale intre om si obiect”, declara Catalin Trifu, Director Comercial al Romexpo.

“Ne dorim sa oferim o alternativa la obiectele de decor comune, serializate, sa propunem revenirea la feminitate, o incarcare cu o energie noua. Oamenii sunt sensibili la povesti, iar istoriile noastre cu pisici calatoare si printese sunt cele care vand ele insele, de multe ori, produsele”, declara Ana Wagner, artist plastic si proprietarul Wagner Arte Frumoase si Povesti.

Articole asemanatoare
Wagner Arte lanseaza o noua linie de bijuterii “Gradina cu Giuvaiere III”

Loading...

Comenteaza acest articol

Expozitie si workshop de pictura pe portelan

by realitatea   1 min
0