Tabu
Image default
lifestyle

Extra Extra Shorts pe 29 ianuarie

Pe 29 ianuarie, de la 21.00, la Teatrul National, Galeriile ArtExpo, va invitam la primul eveniment de anul acesta – Extra Extra Shorts. O colectie de doua ore cu cele mai bune filme scurte sub 3 minute va fi urmata de un party incendiar cu Khidja (Rusu & Flore) si cu Fanas.

Din program fac parte scurtmetraje finaliste la Cannes Film Festival / Short Film Corner (Seeking You: A Love Letter to Hong Kong, Iran a Nation of Bloggers, Donatella), cele mai bune filme din cadrul FilmMinute 2009 (Life, Flagged, Gelu vs. Alex, How do you do, Rapture) si filme premiate la Festivalul International de Film Tres Courts (Fetch, Les Petits Sables, The Job).

Nu sunt de ratat nici Mosca – un documentar amuzant despre legatura dintre timp si muste, Paste of Love – o animatie despre neobisnuita povestea de dragoste dintre o periuta si pasta de dinti, sau Enemy Within – fictiune-mostra a umorului britanic.

Dupa filme, va invitam la Dance Your Shorts Off – afterparty cu Rusu si Flore (Khadja) si cu Fanas. Sounduri noi si combinatii deep disco neasteptate, cu vizualuri asigurate de VJ Crid.

Biletele sunt disponibile direct la intrare, la TNB/ ArtExpo, in seara evenimentului. Pretul unui bilet este de 20 RON si ofera acces la programul intregului eveniment.

ShortsUP este organizat de Asociatia Oricum si Feeder.ro, cu sprijinul Vodafone Romania. Oricum este organizatia non-profit ce si-a propus să transforme felul in care industriile creative contribuie la dezvoltarea Romaniei. Misiunea noastra este aceea de a crea proiecte cu un impact si un grad de sustenabilitate mare, destinate in principal tinerilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultima dorinta a lui Serban Ionescu – mesaj cutremurator

Jennifer Aniston o urăște pe Juliette Lewis

realitatea

Warren Beatty s-a culcat cu 12.775 femei

realitatea

Amy Winehouse, s-a internat din cauza implanturilor

realitatea

Kate Hudson și Lance Armstrong s-au despărțit

realitatea

Castiga un set de bijuterii

Scrie un comentariu