Home > Lifestyle > Stiri > F5 si Senior Interactive au lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online destinat in exclusivitate achizitiei de masini noi din Romania

F5 si Senior Interactive au lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online destinat in exclusivitate achizitiei de masini noi din Romania

XIPE Interactive – companie fondata in parteneriat de F5 si Senior Interactive – a lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online gratuit care ofera informatii complexe si instrumente flexibile tuturor celor care doresc sa-si achizitioneze un autoturism nou.

«AutoNovo.ro este primul dintr-o serie de produse online complexe pe care intentionam sa le lansam in urmatoarea perioada in cadrul parteneriatului cu F5. Filosofia produselor lansate de noi este ca acestea sa aduca ceva nou pe piata de servicii online din Romania», a declarat Florin Secanu, General Manager, XIPE Interactive.

« Lansarea platformei AutoNovo.ro marcheaza inceputul unei noi directii in abordarea business-ului online al grupului Realitatea-Catavencu, axat pana acum exclusiv pe publishing digital. Marcam, practic, intrarea si in zona serviciilor web-based, alaturi de Senior Interactive, o companie extrem de competitiva in mediul online romanesc, cu care suntem bucurosi ca am ajuns la un acord reciproc avantajos”, a spus Dragos Stanca, managing director New Media Realitatea-Catavencu, grup din care face parte F5.

AutoNovo.ro este un serviciu online gratuit, dedicat tuturor celor care doresc sa investeasca in mod inteligent intr-un autoturism nou. In acelasi timp, serviciul este o platforma interactiva unde importatorii si dealerii de autoturisme au ocazia de a-si expune modelele si pot sonda preferintele potentialilor clienti.

AutoNovo.ro dispune de o baza de date complexa cu marci, modele de masini si dealeri parteneri, actualizata in timp real si usor de utilizat. De asemenea, platforma pune la dispozitia vizitatorilor o serie de instrumente flexibile de configurare a masinii, pornind de la marca, model, caroserie, motorizare, si continuand cu dotarile optionale.

In plus, preturile sunt afisate transparent si detaliat, in functie de fiecare modificare adusa configuratiei masinii, iar dealerii pot fi contactati direct de pe site, pentru o posibila achizitie, fara nicio obligatie financiara din partea solicitantilor.

Senior Interactive, membra a Senior Group si partener al companiei XIPE Interactive in dezvoltarea proiectului AutoNovo.ro, este una dintre principalele agentii de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online de pe piata romaneasca.

F5 Web Corp este prima companie romaneasca de evaluare, consultanta si investitii new media, parte a grupului Realitatea-Catavencu.


0 Response

  1. Cinderella

    Nascuta fiind intr-o familie saraca,(parintii muncitori , stiutori de prea putina carte) , mi-am petrecut copilaria cu dorinta de a avea si noi in casa unt.Sa mananc si eu unt pe paine alba, asa cum vedeam la un baiat, Nelu Popescu, vecin si prieten de joaca in curtea de pe Calea Calarasilor nr.48. Ce voiam sa ma fac, cand voi fi mare? Voiam sa fiu musafira !!! De Lasata Secului mergeam la nasi, la masa, cu “plocon” (curcan cu funda rosie, tort si vin in damigeana, toate cumparate cu eforturi financiare considerabile.Si nasa , femeie “subtire”, cu tabieturi de cucoana, punea fata de masa alba, farfurii cu dunga aurie si pahare cu picior, aratandu-ne astfel ca ne respecta, ca pe niste fini …fini.Si mama o tot ruga sa nu se deranjeze, ca eram jenati de atata ospitalitate si atentie. Dar nasa zicea: “De ce? Ca doar sunteti musafiri !”Si mie tare imi placea cand stiam ca sunt si eu …musafir !!! De atunci, am decis ca asta as vrea sa ma fac cand o sa fiu mare .Toata viata sa fiu musafira! Eh!! Nu mi-a iesit, bineinteles.Am ales cariera militara.Ofiter in armata romana, in invatamant, aviatia militara si trupele de parasutisti.Apoi, dupa 27 de ani, la pensie. Acum nu ma mai plang ca n-am unt.

Comenteaza acest articol

F5 si Senior Interactive au lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online destinat in exclusivitate achizitiei de masini noi din Romania

by realitatea   1 min
0