Tabu
Image default
lifestyle

F5 si Senior Interactive au lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online destinat in exclusivitate achizitiei de masini noi din Romania

XIPE Interactive – companie fondata in parteneriat de F5 si Senior Interactive – a lansat AutoNovo.ro, primul serviciu online gratuit care ofera informatii complexe si instrumente flexibile tuturor celor care doresc sa-si achizitioneze un autoturism nou.

«AutoNovo.ro este primul dintr-o serie de produse online complexe pe care intentionam sa le lansam in urmatoarea perioada in cadrul parteneriatului cu F5. Filosofia produselor lansate de noi este ca acestea sa aduca ceva nou pe piata de servicii online din Romania», a declarat Florin Secanu, General Manager, XIPE Interactive.

« Lansarea platformei AutoNovo.ro marcheaza inceputul unei noi directii in abordarea business-ului online al grupului Realitatea-Catavencu, axat pana acum exclusiv pe publishing digital. Marcam, practic, intrarea si in zona serviciilor web-based, alaturi de Senior Interactive, o companie extrem de competitiva in mediul online romanesc, cu care suntem bucurosi ca am ajuns la un acord reciproc avantajos”, a spus Dragos Stanca, managing director New Media Realitatea-Catavencu, grup din care face parte F5.

AutoNovo.ro este un serviciu online gratuit, dedicat tuturor celor care doresc sa investeasca in mod inteligent intr-un autoturism nou. In acelasi timp, serviciul este o platforma interactiva unde importatorii si dealerii de autoturisme au ocazia de a-si expune modelele si pot sonda preferintele potentialilor clienti.

AutoNovo.ro dispune de o baza de date complexa cu marci, modele de masini si dealeri parteneri, actualizata in timp real si usor de utilizat. De asemenea, platforma pune la dispozitia vizitatorilor o serie de instrumente flexibile de configurare a masinii, pornind de la marca, model, caroserie, motorizare, si continuand cu dotarile optionale.

In plus, preturile sunt afisate transparent si detaliat, in functie de fiecare modificare adusa configuratiei masinii, iar dealerii pot fi contactati direct de pe site, pentru o posibila achizitie, fara nicio obligatie financiara din partea solicitantilor.

Senior Interactive, membra a Senior Group si partener al companiei XIPE Interactive in dezvoltarea proiectului AutoNovo.ro, este una dintre principalele agentii de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online de pe piata romaneasca.

F5 Web Corp este prima companie romaneasca de evaluare, consultanta si investitii new media, parte a grupului Realitatea-Catavencu.

ARTICOLE SIMILARE

Zanele de la Amadeus, superbe in fote romanesti!

Katie Holmes vreo 50 de milioane de dolari despăgubiri de la Star

realitatea

Sarah Jessica Parker și-a luat gemenele acasă

realitatea

Devlin – Runaway

realitatea

NICOLETA LUCIU a cheltuit 20.000 de euro in luna de miere

SOFIA VERGARA, ce aparitie senzuala! FOTO

Scrie un comentariu