Home > Agenda > “FACEBOOK ucide!” Barbatul din Deva isi ucide sotia, apoi se sinucide! FOTO

“FACEBOOK ucide!” Barbatul din Deva isi ucide sotia, apoi se sinucide! FOTO

Un bărbat din Deva şi-a strangulat soţia, apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc! I-a scris pe piept cu carioca roşie “Facebook ucide”

Cadavrul unei femei de 28 de ani a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-un apartament din municipiul Deva, iar anchetatorii spun că aceasta a fost strangulată de către soţul său care apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc.

Femeia a fost găsită pe jumătate dezbrăcată, iar pe piept era scris cu carioca roşie “Facebook ucide”. Se pare că Diana îşi găsise un amant pe Facebook în timp ce soţul era la muncă în străinătate. Bărbatul se numeşte Iulian C., lucra în Suedia şi, după ce a aflat de pasiunea soţiei pentru reţelele de socializare, a ameninţat-o de mai multe ori. Până la urmă, s-a întors în ţară.

Potrivit procurorului Iulian Avram de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a strangulat soţia de 28 de ani, apoi s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 9, de pe un bloc din apropierea celui în care locuia cu familia.

“Cel mai probabil avem de-a face cu o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul, care era plecat la muncă în străinătate, a ameninţat-o de mai multe ori pe soţia lui prin telefon, iar ieri (n.r. – sâmbătă) s-a întors acasă, în cursul nopţii având loc o ceartă între cei doi, în urma căreia s-a întâmplat totul”, a spus procurorul.

El a precizat că în apartamentul în care a fost găsit cadavrul femeii se aflau doi copii de trei şi patru ani, băieţii celor doi soţi.

Potrivit sursei citate, cei doi copii au fost încredinţaţi rudelor pentru moment şi urmează să fie anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara. Cadavrul bărbatului, care a fost găsit de un trecător, a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara.

Copiii ar putea să rămână în grija unei bunici, femeia locuind chiar în acelaşi bloc unde s-a produs crima. Criminalul are şi un fiu dintr-o căsătorie anterioară, un băiat mai mare care este în stare de şoc. El spune că nu s-ar fi gândit niciodată că tatăl lui ar fi în stare de aşa ceva şi nu înţelege ce s-a petrecut.

Mai multe detalii si foto pe www.cancan.ro !

 


Loading...

2 Responses

  1. Marius Frasineanu

    Cum sa puneti asa ceva???? Ce are articolul asta cu revista pentru femei? Sunteti niste cretini! Tabu a devenit P**A!

  2. Calixto

    Eu m-am lasat de fumat cu ajutorul țigarilor eicteronlce. Cu alte cuvinte m-am lasat de fumat si m-am apucat de efumat. Am scapat! Inca nu stiu cat sunt de nocive aceste eicteronlce, dar sunt sigura ca sunt mai putin daunatoare decat cele normale. Pe acest link gasesti mai multe informatii despre aceasta lume a efumatorilor.

Comenteaza acest articol

“FACEBOOK ucide!” Barbatul din Deva isi ucide sotia, apoi se sinucide! FOTO

by realitatea   1 min
2