Tabu
Image default
CULTURE Slider

Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)

Facebook creează un mediu virtual denumit Orizont pentru a tenta oamenii să petreacă mai mult timp în realitatea virtuală.

Aplicația Orizont va fi un amestec de locuri sociale unde utilizatorii se pot amesteca și vorbi, precum și alte zone în care vor putea juca jocuri unul împotriva celuilalt. Oamenii vor locui și vor explora spațiile virtuale sub forma unui avatar animat. Aplicația va fi pusă la dispoziție și testată la începutul anului 2020 de către un grup mic de utilizatori Facebook.

Detaliile despre Orizont și filmările făcute până acum în spațiul virtual au fost prezentate la conferința de dezvoltatori Oculus Connect 6 a Facebook, din această săptămână. Facebook a spus că oricine folosește Orizont va putea apela la „ghizi” umani pentru a-i ajuta să navigheze și să se familiarizeze mai mult cu mediul virtual. Ghizii nu vor fi „moderatorii” care se vor comporta ca un fel de poliție, a declarat Facebook. De asemenea, vor fi incluse instrumente care permit oamenilor să gestioneze modul în care interacționează cu alți utilizatori. Vor exista inclusive opțiuni care să permită oamenilor să-și modeleze și să-și construiască propriul mediu. Iar felul în care vor arăta avatarele fiecăruia va fi decis tot de către utilizatori.

Întregul spațiu are aspectul unui desen animat și asta deoarece este destinat să fie utilizat împreună cu Oculus Quest de pe Facebook. Oricine este interesat să se înscrie la programul Orizont se poate înscrie pentru a testa aplicația înainte de a fi lansată oficial.

ARTICOLE SIMILARE

Epilare definitiva – un moft sau o necesitate?

realitatea

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Andreea Damian

Laptele de migdale este mai malefic decât ai crede – ucide miliarde de albine în doar câteva luni

realitatea

O actriță celebră, despre ce a însemnat să lucreze cu Tom Cruise: A fost o adevărată rușine

Andreea Damian

TARTĂ LA NIVEL DE ARTĂ: O rețetă simplă și delicioasă care va deveni virală

Ciocîrlan

Reese Witherspoon spune că simte că și-a câștigat fiecare fir de păr alb și toate ridurile

realitatea

Scrie un comentariu