Home > Agenda > Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)

Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)

Facebook creează un mediu virtual denumit Orizont pentru a tenta oamenii să petreacă mai mult timp în realitatea virtuală.

Aplicația Orizont va fi un amestec de locuri sociale unde utilizatorii se pot amesteca și vorbi, precum și alte zone în care vor putea juca jocuri unul împotriva celuilalt. Oamenii vor locui și vor explora spațiile virtuale sub forma unui avatar animat. Aplicația va fi pusă la dispoziție și testată la începutul anului 2020 de către un grup mic de utilizatori Facebook.

Detaliile despre Orizont și filmările făcute până acum în spațiul virtual au fost prezentate la conferința de dezvoltatori Oculus Connect 6 a Facebook, din această săptămână. Facebook a spus că oricine folosește Orizont va putea apela la „ghizi” umani pentru a-i ajuta să navigheze și să se familiarizeze mai mult cu mediul virtual. Ghizii nu vor fi „moderatorii” care se vor comporta ca un fel de poliție, a declarat Facebook. De asemenea, vor fi incluse instrumente care permit oamenilor să gestioneze modul în care interacționează cu alți utilizatori. Vor exista inclusive opțiuni care să permită oamenilor să-și modeleze și să-și construiască propriul mediu. Iar felul în care vor arăta avatarele fiecăruia va fi decis tot de către utilizatori.

Întregul spațiu are aspectul unui desen animat și asta deoarece este destinat să fie utilizat împreună cu Oculus Quest de pe Facebook. Oricine este interesat să se înscrie la programul Orizont se poate înscrie pentru a testa aplicația înainte de a fi lansată oficial.

Articole asemanatoare
Hillary Clinton spune că Facebook „trebuie să plătească” pentru reclamele false
Alexandra Ocasio-Cortez l-a făcut pe șeful Facebook – Zuckerberg să se bâlbâie în timpul unei audieri
Șeful Facebook renunță la intenția de interzicere a reclamelor politice – zice că e nedemocratică
Facebook
Aceste aplicații ar putea să fi informat Facebook despre când ai făcut sex ultima oară

Comenteaza acest articol

Facebook va construi o lume întreagă virtuală care se va numi Orizont (Horizon)

by realitatea   1 min
0